Het oplossen van een Samsung DVD-ROM SD-608

Samsung heeft een breed scala van elektronische leveringen, waaronder TV's, laptops, printers en diverse schijven van de computer. De SD-608 is een van de opties voor optische stations van Samsung, en het werkt goed als een standaardschijf DVD en CD lezer, hoewel het niet meten met de meest moderne schijven die kunnen schrijven op schijven en vaak lezen Blu-Straal schijven. Als u problemen met uw station ondervindt, zijn er een paar opties die u zou moeten overwegen om te zien of u kunt het probleem jezelf behandelen.

Instructies

1

Opnieuw instellen van uw computer. Dit eenvoudige proces wordt vaak kleine fouten opgelost.

2

Verwijder de schijf uit het station, en zorg ervoor dat het schoon is. U kunt de schijf met een droge, zachte doek schoonmaken door afvegend het vanuit het midden naar de randen. In sommige gevallen moet u wellicht een schijf reiniging oplossing ook gebruiken.

3

Zorg ervoor dat u het juiste type schijf in het geval van een beschrijfbare schijf. Normaal gesproken het schijftype wordt afgedrukt op het, maar je kunt ook kijken op de verpakking of de documentatie bij de schijf als u niet zeker bent. De schijf is compatibel met standaard-DVD's en vrijwel alle standaard cd's, maar er zijn sommige types van beschrijfbare en herschrijfbare schijven die het station niet compatibel met, zoals CD + R en DVD + RW is. Zie voor een volledige lijst van compatibele opties, de schijf specificaties.

4

Gebruik een paperclip of vergelijkbaar object om het gat voor verwijderen in noodgevallen om een stuc schijf uit een station. U moet uw computer uitschakelen voordat u dit manoeuvre probeert. Dit ligt aan de linker kant van het station van gezicht. Alles wat u hoeft te doen is het object in te voegen stevig in de noodsituatie uitwerpen openen, en druk op het in om het station.

5

Ervoor zorgen dat de interne stroom- en gegevenskabels goed zijn aangesloten op het station. Dit moet niet worden geprobeerd door onervaren computergebruikers. Als het indicatielampje van het station niet inschakelt zal, wordt de voedingskabel uitschakelbaar. Als het lampje komt op maar Windows de schijf niet wordt herkend, wordt de datakabel uitschakelbaar. De macht en gegevensverbindingen monteren aan de achterkant van het station en sluit aan op uw computer moederbord en macht levering, dus je moeten zult uitschakelen, loskoppelen en openstellen van de toren van uw computer. U dient uw computerdocumentatie voor instructies over het openen van het.

6

Neem contact op met de Samsung product ondersteuning als je hebt gewerkt door alle hij probleemoplossing opties voor u beschikbaar, maar u nog steeds het probleem niet kan oplossen. Als u vermoedt dat de schijf is fysiek beschadigd, moet u waarschijnlijk iemand van de klantenservice kunt u het probleem kunt oplossen. Vindt u uw opties voor het contacteren van Samsung ondersteunen bij "Samsung.cotm/us/support/contact." Als uw SD-608-station kwam in een Dell-computer, kunt u contact opnemen met Dell Technical Support in plaats daarvan, die u vinden door te gaan "support.dell.com" en te klikken op de link "Contact" in de buurt van de bovenkant van het venster.