Het oplossen van een printkop DesignJet 1050C

Het oplossen van een printkop DesignJet 1050C


DesignJet 1050Cs zijn onderdeel van Hewlett Packard's line-up van grootformaatprinters. De DesignJet 1050C wordt niet langer mijn Hewlett Packard, de printer hebben vervangen door nieuwere modellen van DesignJets verkocht. Als u op zoek bent om te houden van de printer nadat uw DesignJet 1050C is having problematiek van de printkop, hoeft u niet te bellen van een reparatiewerkplaats. U kunt de printkop zelf oplossen en eventueel wat geld besparen.

Instructies

Oplossen van problemen met de printkop

1

Inschakelen van de DesigJet 1050C. Laat de printer te voltooien de warming-up procedures voordat u verdergaat.

2

Selecteer het pictogram droplet inkt op het scherm van de printer. Druk op de "Enter" knop om de selectie te bevestigen.

3

Selecteer de optie "Vervanging van printkoppen" en druk op "Enter". Als een bericht met vermelding van dat de printkoppen zijn nog steeds functionele op het scherm van de printer komt, selecteer "Yes", wat betekent dat u nog wilt vervangen de printkoppen en druk op "Enter".

4

Zet de printer uit en trek het uit het stopcontact. Open het klepje van de toegang op de bovenkant van de printer. Wees niet te dwingen de cover open zijn, moet het gemakkelijk te openen.

5

Reinig alle van de contactpunten op het vervoer en de printkoppen met behulp van de HP reinigingsset. Verwijder van elke printkop en reinig de contacten op de rug. Reinigen van de contactpunten van het vervoer zo goed.

6

Wacht tot alle van de contactpunten op de printkoppen en vervoer te drogen. Zodra alle contactpersonen droog zijn alles van de printkoppen vervangen.

7

Sluit de bovenklep van de printer en sluit het netsnoer weer aan. Inschakelen van de DesignJet 1050C.

8

Vervang de defecte printkoppen als de printkop mislukking bericht terug op het scherm van de printer komt. Als vervanging van het defecte printkoppen het probleem niet is opgelost, neem dan contact op met een lokale reparatiewerkplaats of Hewlett Packard technische ondersteuning.

Tips & waarschuwingen

  • Bij het reinigen van de printkoppen, wees voorzichtig om niet aanraken de onderkant van de printkop, of schade aan de spuitopeningen kan worden gedaan.