Het oplossen van een PC's CD-spelerEen PC computer laadt zowel software als werkende systemen met een CD. Als u problemen met het cd-rom-station op uw PC ondervindt, kunnen op verschillende manieren helpen u om uw CD-station werkend te krijgen. Wellicht een kwestie van macht met het cd-rom-station, stuurprogramma's, problemen of stof op de lens van uw CD-station. Al deze kwesties kunnen worden opgelost met slechts een paar minuten de moeite waard van het oplossen van problemen.

Instructies

1

Zet uw computer aan en open het CD-station door een kleine knop aan de voorzijde van de drive. Gebruik een blikje van samengeperste lucht om de lens schoon door het spuiten van een paar squirts van de lucht in het station. Dit zal vast schijf overslaan als er stof op de lens.

2

Plaats een CD-station schonere in het cd-rom-station. Dit is een schijf die speciaal ontworpen is voor het reinigen van CD-stations. Laat ze lopen voor een paar minuten, en pak vervolgens de schijf van de optische-schijfeenheid.

3

Klik op de knop "Start" en klik op de optie "Alle programma's". Klik op het pictogram van de "Windows Update" en klik vervolgens op de knop "Check for Updates" aan de linkerzijde van het scherm. Klik op de knop 'Updates installeren' aan de onderkant van het scherm om het bijwerken van de stuurprogramma's voor het cd-rom-station. Herstarten uw computer voor het stuurprogramma wijzigingen door te voeren.

4

Koppel de voedingskabel van de computer en gebruik een schroevendraaier om de deur van de toren te openen. Zoek de stationskabels CD in de computer. Zorg ervoor dat het CD-stationskabels hebben niet losser gaan zitten. Als de kabels los, zal vervolgens het station niet meer correct functioneert.