Het oplossen van een moord mysterie Online

Als je ooit wilde worden van een prive-detective, een detective, of werken in de forensische geneeskunde, dan zult u online murder mysteries op te lossen. Er zijn honderden moord mysterie games online waarmee u kunt zoeken naar aanwijzingen, praat met andere tekens en onderzoeken als u wilt weten van "whodunit." Oplossen van een moord mysterie online kan worden gedaan in een paar eenvoudige stappen en u van uren van plezier zal voorzien.

Instructies

Stickman moord mysterie

1

Bezoek de website van de dagelijkse gratis spellen en typ in de zoekbalk in Stickman moord mysterie. Druk op "Enter" op uw toetsenbord. Klik op Stickman moord mysterie. Ga naar het midden van het scherm en klik op "Speel het nu." Het toestaan van het spel te laden. Installeer de flash-speler als daarom wordt gevraagd. Klik niet op het spel scherm totdat u ziet "Klik hier om te spelen!"

2

Lees de introductie tot het spel. Nadat u klaar bent met lezen, klik op het teken van oor tweemaal om te beginnen met het spel.

3

Lees de dialoog gedurende het spel om de aanwijzingen en idee├źn op die zou kunnen hebben gedood, het slachtoffer. De dialoog zal helpen u door het begin van het spel lopen totdat u de knie te krijgen. Gebruik uw muis te klikken op deuren, reizen naar verschillende locaties, en te halen en het zoeken naar aanwijzingen.

4

Blijven spelen van het spel totdat u hebt met succes de Stickman moord mysterie opgelost.

Shakespeare moord

5

Bezoek de BBC.co.uk op de moord op Shakespeare-pagina. Laat het spel laden en installeren van de flash player als daarom wordt gevraagd.

6

Lees de korte beschrijvingen en klik vervolgens op "Begin het mysterie." Word lid van de website door te klikken op "Lid worden". Als u al lid van de site bent, log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

7

Vul alle vereiste informatie. Terug naar de Steven Noble Kinsmen Shakespeare moord mysterie. Kijk naar de verschillende "besluiten" op het scherm. Merk op dat alle andere niveaus zijn vergrendeld. Ze blijft het vergrendeld totdat u klaar bent met de eerdere niveaus.

8

Klik op "Nu spelen" naast Act 1. Het toestaan van het spel te laden en te kijken naar de korte introductie. Controleren om ervoor te zorgen dat uw geluid ingeschakeld is. Audio maakt het spel nog interessanter. Lees de uitnodiging die op het scherm verschijnt. Nadat u klaar bent, klikt u op "Next" in de bodem rechterbovenhoek van het scherm.

9

Bekijk elke "scene" van het spel en lees de dialoog aan de onderkant. Klik op de "Volgende" pijl van de hand nadat u klaar bent met het lezen van elke pagina. Doorloopt u het spel met behulp van de volgende pijl aan de onderkant van het scherm. Aandacht besteden aan wat u gelezen en begrepen. Zodra u het eerste gebouw, kijk rond de kamers te vinden van aanwijzingen, helpen, en klik op de tekens tot hen spreken. Als u geplakt wordt, klikt u op uw PDA. Ga door totdat u klaar met het niveau bent en over kan gaan tot Act 2. Zodra u op naar Act 2 verplaatst, speel het spel zoals je deed in 1 van de wet.

Death on the Nile

10

Toestaan van het spel te laden en klik op de knop die zegt: "uw spel is klaar, klik hier om te spelen." Laat de pagina die u bent omgeleid naar te laden.

11

Lees de dialoog en besteed aandacht aan de foto's op het spel. Klik op "Doorgaan" nadat u klaar met lezen bent. Lees het "Hoe om te spelen" gedeelte van het spel. Klik op "Afspelen".

12

Kijk door de items op het schip. Er zijn items op een lijst die u moet zoeken. Als deze items worden gevonden, worden ze de lijst afgevinkt of gemarkeerd als aanwijzingen. Het spel is dus je proberen moet te eindigen zoeken de kamer binnen 10 minuten getimed. Als u niet finishen, opnieuw het spel. U kunt een hint vijf keer in het spel. Gebruik geen ze allemaal tegelijk! U kan ze later nodig hebt!