Het oplossen van een Monitor Viewsonic

ViewSonic monitoren zijn geprijsd voor betaalbaarheid voor alle consumenten, maar met filmmakers, grafici en gamers in mening worden ontworpen. De breedbeeld LCD-monitoren hebben een dynamische contrastverhouding en de snelle video-reactie, resulterend in naadloze, onvervalste beelden. ViewSonic van CRT-monitoren zijn zeer gewaardeerd op consument websites en vele modellen kunnen worden gekocht voor minder dan $200 (vanaf 2009). Zoals alle elektronica hebben ViewSonic monitoren hun aandeel in de technische problemen, echter.

Instructies

1

Probeer uw monitor met een andere computer als de foto helemaal niet zal komen. Als het lampje op uw ViewSonic monitor aanstaat, dan weet je dat de monitor is het verkrijgen van macht. Controleer of dat het probleem niet met de computer door het testen van de monitor met een andere computer.

2

Overschakelen op de kabel als er nog steeds geen beeld met een andere computer is. Als de afbeelding nog steeds zwart is, kunt u er zeker van dat de monitor is het probleem. Het zal moeten worden teruggestuurd of gerepareerd.

3

Controleer de verbindingen tussen de monitor en de computer als de afbeelding niet komen elke keer dat u de computer opstart of als het beeld op uw scherm af en toe uitvalt. Waarschijnlijk is er ergens een losse verbinding. Als uw verbindingen tussen de kabel en de poort op de monitor of de computer los lijken, Bespaar jezelf een hoop gedoe door vervanging van de kabel.

4

Gebruik een CRT-monitor van visuele besturingselementen om te passen een wazig scherm. ViewSonic raadt houden het contrast op een hoger niveau dan de helderheid voor meer duidelijkheid. Een andere oorzaak van scherm vervagen is een beschadigde kabel tussen de monitor en de computer. Als de kabel intact, met uitzondering van één gebogen pin is, is het mogelijk het beeld te tonen, maar de figuur worden vervormd. Strek de pin op de oorspronkelijke positie met een paar tang om te voorkomen dat het kopen van een nieuwe kabel.

5

Gebruik nooit een verlengsnoer met uw ViewSonic monitoren. Als u merkt dat een schaduw op het scherm en u een verlengkabel in plaats van het voorzien van het beeldscherm gebruikt, is de verlengkabel waarschijnlijk de boosdoener. Hoewel het misschien leuk om te hebben een 10-voet-kabel tussen de computer en de monitor, afscherming van de kabel van de communicatie tussen de videokaart en de monitor belemmert. Gebruik de meegeleverde kabel en het probleem moet worden opgelost.