Het oplossen van een Lexmark USB-printerpoort

Het oplossen van een Lexmark USB-printerpoort


Lexmark is een elektronica merk dat produceert verschillende computerproducten inclusief USB-gebaseerde printers. Deze printers verbinden met uw computer via een USB-poort op het systeem. Maar net als alle andere hardwareproducten, kunt u in de problemen met de kabelverbinding tussen de Lexmark USB-printerpoort en de computer, waardoor de printer niet correct functioneren.

Instructies

1

Controleer de kabelverbinding tussen de Lexmark-printer en uw computer. Zorg ervoor dat de kabel stevig is aangesloten op zowel de USB-poort op de printer en uw computer.

2

De USB-kabel loskoppelt van de computer, en vervolgens plaatst u deze in een andere USB-poort. USB-poorten sterven af en toe, in welk geval u wilt gebruiken een andere verbinding.

3

Inspecteer de Lexmark-printer om te zien als het is ingeschakeld (de macht schakelaar licht op). De print aanvragen van de computer kunnen de Lexmark niet bereiken als het niet is ingesteld als de standaardprinter. Klik op "Start > Configuratiescherm > Printers." Met de rechtermuisknop op de Lexmark-printer en selecteer de optie "Standaard". Dit brengt een kleine controle door uw Lexmark-printer, waardoor het de standaardprinter van keuze. Nu elke keer dat u een document afdrukt loopt het door de Lexmark-printer.

4

Installeer de stuurprogramma's voor de printer van Lexmark USB. Zonder de printers kan u computer niet bezitten het vermogen om te functioneren met de computer. Een driver Installatiecd wordt geleverd bij de printer. Nadat u de CD in de computer, verschijnt de wizard voor het installeren van een stuurprogramma op het scherm. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie van de stuurprogramma's voor uw printer van Lexmark USB gebaseerde voltooid serie.