Het oplossen van een Lexmark laserprinter

Wanneer zich technische problemen voordoen, is het tijd om op te lossen. Wanneer u een Lexmark laserprinter wilt oplossen, voert u een paar tests om de oorzaak van het probleem en dan hopelijk het probleem oplossen. Lexmark heeft technische ondersteuning, maar eerst laten we voeren te stoot ter vaststelling van het zelf door het oplossen van problemen.

Instructies

Oplossen van problemen met 101

1

Controleer of de printer on line is. Het lijkt misschien een no-brainer, maar het gebeurt vaker dan je zou denken. Controleer of de printer is aangesloten op de muur en ingeschakeld.

2

Controleer de status van de printer. Als er een knipperend licht of een foutbericht weergegeven op het LCD-scherm, heb je een probleem. Raadpleeg de handleiding om te zien wat er mis is of als er een duidelijk bericht zoals "Uit papier", vervolgens het probleem oplossen.

3

Het bijvullen van het papier. Dit men is gemakkelijk, ook. Pop open de papierlade en toevoegen sommige meer vellen papier. Zorg ervoor dat waaier het papier te ontdoen van statische en zorg ervoor dat het papier correct. Er moet worden sommige indicatoren op de printer om te helpen.

4

Controleer de toner. Van de printer scherm zal meestal u laten weten of een bericht zal verschijnen op de computer. Andere printers zal eigenlijk het uitwerpen van een cartridge wanneer het wordt uitgegeven, dus check het reservoir.

5

Vervang de toner trommel. Wanneer afdrukken u vage of fletse, is het over tijd ter vervanging van de toner. U krijgt ook een foutbericht voor dit.

6

Kijk om te zien of de kabels correct zijn aangesloten. USB-kabels en parallelle kabels kunnen gemakkelijk krijgen klopte los, dus zorg ervoor dat ze allemaal stevig duwde zijn. Houd in gedachten dat sommige printers zijn draadloos.

7

Controleer het netwerk. Als iedereen in het kantoor printer problemen is, dan is het waarschijnlijk een netwerkprobleem en moet u contact opnemen met de netwerkbeheerder.

8

Installeer de stuurprogramma's opnieuw. Als u recentelijk nieuwe software hebt geïnstalleerd of de printer is het afdrukken van vreemde karakters, is het waarschijnlijk een kwestie van de bestuurder. Bezoek de website van Lexmark en nieuwe stuurprogramma's downloaden van de support afdeling.

9

Selectievakje voor papierstoringen. Er zijn een paar deuren die u veilig openen kunt om te controleren op papierstoringen. Leeghalen hen zorgvuldig.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat oude stuurprogramma's te verwijderen voordat u nieuwe opnieuw installeert.
  • Bel technische ondersteuning of schieten hen een e-mail nadat u hebt uitgeput alle deze snelle oplossingen.
  • Scanners zijn berucht voor het niet om samen met printers. Probeer te verwijderen van zowel apparaten, opnieuw de printer eerst en vervolgens de scanner.
  • Wanneer het downloaden van stuurprogramma's, moet u de software precies overeenkomen met uw modelnummer en platform.