Het oplossen van een Lexmark 7100

Terwijl het gebruiken van uw Lexamark 7100 series (printer), mei u ontmoeting enkele problemen die ervoor zorgen dat de printer niet correct of helemaal stoppen met werken. Problemen met de printer op uw huis of kantoor eerst, hebt aangezien u snel kunt sommige problemen oplossen en werken blijven. Als na het oplossen van problemen met een situatie de printer nog steeds niet op bevredigende wijze werkt, de hulp van een gekwalificeerde reparatiewerkplaats te diagnosticeren en repareren van de printer.

Instructies

Papierstoringen

1

Til de voorkant van de uitvoerlade papier, bloot de invoerlade hieronder. Vastgelopen papier in de invoerlade uitlichten, dan lager de uitvoerlade weer terug op de oorspronkelijke positie.

2

Open de achterdeur van de printer door te trekken naar beneden op het lusje bij de bovenkant van de deur. Vastgelopen papier, met inbegrip van alle stukken die afgescheurd, uitlichten en sluit de deur.

3

Begrijpen van de rand van de automatische documentinvoer invoerlade en trek het tot open de automatische Documentinvoer te trekken uit een vastgelopen papier. Til de bovenste klep van de printer en papier uit de binnenkant van het deksel uitlichten.

4

Trek alle van het papier uit de invoerlade. Vervang elk papier dat wordt verscheurd, gerimpeld of anderszins beschadigd.

5

Beginnen met afdrukken opnieuw en merken als het papier in de uitvoerlade weer terug is het vangen van op elkaar. Zo ja, verwijder de afgedrukte pagina's als ze verlaat de machine, in plaats van te laten verzamelen in de uitvoerlade weer terug.

Geen reactie

6

Controleer de LED licht op de printer om te zien als het knippert. Als het lampje knippert, eventuele foutmeldingen weergegeven op van de printer display Lees en volg de instructies.

7

Controleer de status van de printer door te klikken op "Start" vervolgens "Control Panel" vervolgens "Printers en andere Hardware" en vervolgens "Printers en faxapparaten." Dubbelklik op het pictogram van de 7100's, en vervolgens Klik op 'Printer' en zoekt u een vinkje naast "Pauze afdrukken." Als er een vinkje staat, klik op het vak naast 'Pauze afdrukken' om op te starten de hangende afdruktaak.

8

De printersoftware verwijderen door te klikken op "Start" dan "Programma's" dan de map "Lexmark 7100 Series". Klik op "Verwijderen Lexmark 7100 Series" en wacht als de software de verwijdering voltooit.

9

Herstart het systeem, zet dan de installatie-CD in de optische-schijfeenheid van de computer. Volg de instructies op het scherm om de softwareinstallatie te voltooien.