Het oplossen van een Laptop USB-aansluitingWij waarderen dat onze printers, camera's, scanners en kopieerapparaten kunnen allemaal hechten aan onze laptop via een universele seriële (USB)-busverbinding. De plug-and-play-technologie is eenvoudig en handig---hoewel, wanneer verkeerd, vergelijkbaar met een defecte magnetron gaat, wij liever niet hoe lang we kunnen gaan weten zou zonder. U kunt bepalen waarom de band tussen laptop en USB-apparaat wordt gebroken door de toepassing van de alternatieve methode van eliminatie: probeer optie A en vervolgens optie B, enzovoort. Uiteindelijk, uw laptop zal spreken, en in plaats van onbeleefd het USB-apparaat zal beleefd antwoord terug.

Instructies

1

Controleer de aansluitingen van de USB-kabel. Zorg ervoor dat de USB-kabel stevig is aangesloten op de USB-stick en een laptop, en vervolgens herstarten uw computer. Als u problemen ondervinden blijft, gaat u naar stap 2.

2

Uw computer verbinding met het Internet, klikt u op "Start" en typ vervolgens "Update" in het zoekvak.

3

"Windows Update" Klik op Klik op "Check for Updates" en controleert u alle berichten.

4

Controleer de updates die u wilt installeren, klik op "OK" en klik vervolgens op "Installeer updates." Als u problemen ondervinden blijft, gaat u naar stap 5.

5

Het gebruik van Microsofts Mr. Fix het Tool.

6

Selecteer de taal die u de oplossing worden gegeven wilt en selecteer vervolgens de tool die het probleem dat u ondervindt het beste wordt aangeduid.

7

Gelezen en akkoord gaat met de voorwaarden in de gebruiksrechtovereenkomst van Microsoft en klik op "Nu uitvoeren" om te beginnen met de diagnose. Volg de aanbevelingen wanneer de test is voltooid.

Tips & waarschuwingen

  • Bezoek de laptop en USB apparaat vervaardiger websites. Zoeken naar bijgewerkte informatie over uw apparatuur, zoals nieuwe drivers en tips voor probleemoplossing te helpen u bij het oplossen van problemen met aanhoudende.