Het oplossen van een Laptop op de USB-poorten

Het oplossen van een Laptop op de USB-poorten


USB is uitgegroeid tot de belangrijkste kabelverbinding voor de meeste externe computerapparaten, variërend van digitale camera's, printers en toetsenborden. Als een USB-poort op een laptopcomputer begint te mislukken en werkt niet met uw apparatuur, is het belangrijk het probleem op te lossen. Het probleem van de USB kan voortvloeien uit verschillende bronnen, met inbegrip van het ontbreken van een stuurprogramma dat is geïnstalleerd op de USB-poort gewoon niet aanvaarden van de specifieke apparatuur.

Instructies

1

Installeer het meegeleverde stuurprogramma voor de hardware die u wilt synchroniseren met de computer. Zonder de chauffeur gaan veel apparaten niet te laten functioneren. Plaats de stuurprogramma-installatie-CD in het cd-rom-station van de laptop, dan volgt u de aanwijzingen om het stuurprogramma op de computer. Als u niet een driver Installatiecd hoeft, navigeer naar de website van de fabrikant, kies vervolgens de hardware in kwestie en klikt u op de driver downloadlink voor het downloaden van de inhoud op de computer. Dubbelklik op het gedownloade bestand en volg de installatie-aanwijzingen om het stuurprogramma te installeren.

2

Zowel de laptop en de hardware opnieuw gestart. Het is mogelijk de computer gewoon niet correct opstarten of niet detecteert het aangesloten apparaat. Één van beide manier, opnieuw opstarten van de computer en hardware meestal dit probleem corrigeert.

3

Controleer de USB-kabelverbinding loopt van de hardware op de laptop. Als de USB-kabel wordt niet ingevoegd volledig beide havens, zal de computer niet de hardware detecteren.

4

De USB-kabel van de laptop en steek de stekker in een andere USB-poort. Sommige USB-poorten niet soms specifieke hardware detecteren, of gewoon sterven uit helemaal. Wijzigen van de USB-aansluiting meestal wordt dit probleem opgelost.