Het oplossen van een Laptop-muismat werkt nietEen muismat kunt u de cursor op uw laptop. Het is moeilijk om een laptop te gebruiken wanneer de muismat gevoeligheid verliest en ten slotte stopt met werken. Terwijl er geen enkele oplossing voor dit probleem is, kunt u volgen een paar eenvoudige stappen voor het oplossen van de muismat.

Instructies

1

De muis pad oppervlak met een anti-statische schoonmakende doek schoon. Deze zijn beschikbaar in de meeste elektronica winkels. Stof- en vet op de muismat kan grote invloed op de gevoeligheid.

2

Zorg ervoor dat uw muismat wordt niet uitgeschakeld. Laptops van dergelijke merken als Toshiba, Lenovo en HP uitschakelen uw muismat wanneer u de "Fn"-toets in combinatie met de toets "F8 duwt". Ga naar stap 3 om uw muismat.

3

Druk op de "Start" knop en selecteer "Control Panel".

4

Klik op de "Muis" pictogram. Als u Windows Vista of hoger is, het pictogram bevindt zich onder de onderverdeling "Hardware en geluiden."

5

Klik op het tabblad "Hardware." Uw muismat inschakelen door te klikken op de knop "Enable". Zorg ervoor dat "De Status van het apparaat" zegt nu "dit apparaat werkt correct."