Het oplossen van een Laptop branden geur

Het oplossen van een Laptop branden geur


Een brandende geur afkomstig van een laptop geeft een storing in het koelsysteem van de laptop. Een laptop moet worden gekoeld, zodat de elektriciteit loopt door de laptop van de hardware van het smelten van het systeem. Tekenen van een koeling systeemfout omvatten de ventilator van de laptop nooit gaskraan, de ventilator draait luid, de computer opnieuw op te starten op willekeurige intervallen, of de computer helemaal niet beginnen. Als een rook geur afkomstig is van de laptop wanneer deze wordt uitgevoerd, kan onherstelbare schade hebben gedaan aan de interne componenten. Of, een defecte batterij mogelijk de oorzaak van de geur van roken.

Instructies

1

Problemen oplossen met de laptop door het afsluiten van de computer en het verwijderen van de AC-adapter en de batterij. Sommige laptopbatterijen kunnen niet worden verwijderd tenzij de behuizing plaat losgeschroefd uit de base is.

2

De AC-adapter aansluit op de computer en de computer weer inschakelt. Als er geen rookvrije geur is en laptop doet niet warm, dan is de batterij is defect en moet worden vervangen.

3

Blijven oplossen van problemen met de laptop door het bewegen van het op een hard oppervlak dergelijke een ronde-Bureau of een tafel. Op sommige laptops, de ventilatieopeningen niet naar behoren wanneer de laptop aangesloten op een oppervlak van de doek is. De oververhitting veroorzaakt door de zachte oppervlak blokkeren de openingen kan een brandende geur veroorzaken. Fabrikanten van computers raden u de laptop op een hard oppervlak voor een goede luchtstroom te koelen van de laptop.

4

Reinig de laptop door het opheffen van het toetsenbord van het geval. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw laptop voor richtlijnen voor het schoonmaken. Gebruik een kleine hand vacuĆ¼m stof schoon te maken.

5

Controleer dat ventilator draait door het luisteren naar het geluid van een ventilator, terwijl de computer ingeschakeld is. Zelfs rustige laptops uitstoten een klappende geluidsarme. Als de geur blijft, maar er is geen snorrende geluid van de ventilator, de laptop onmiddellijk afgesloten en hebben de ventilator vervangen.

Tips & waarschuwingen

  • Als u zich ongemakkelijk voelt met uw laptop te openen, neemt u de machine naar een gekwalificeerde technicus.
  • Als op elk gewenst moment vlammen de brandende geur begeleiden, bel de brandweer. Gebruik alleen een brandblusser klasse C op een laptop.