Het oplossen van een Iomega Zip 250 externe USB

Het oplossen van een Iomega Zip 250 externe USB


De Iomega Zip 250 die externe USB een Zip-drive die functies net als een standaard floppy disk drive is, alleen in plaats van de back-up van 1,44 megabyte van informatie, kan 250 MB aan gegevens bevatten. Echter, tijdens het gebruik van de schijf met elke computer die u in een paar kwesties uitvoeren kunt, typisch resulterend in het onvermogen om de gegevens op de schijf opslaan. Deze problemen kunnen worden opgelost bij het oplossen van een paar stappen.

Instructies

1

Controleer de USB-kabelverbinding met vanaf het Iomega Zip-station naar de computer. Controleer of dat de USB-gegevenskabel veilig wordt ingevoegd tussen beide USB-poorten. Als één kant niet volledig is geplaatst, zal de overdracht van gegevens niet te bereiken de Zip-drive.

2

Een nieuwe Zip diskette. Als de vorige Zip-schijf vol is, kan u extra bestanden of programma's opslaan op het apparaat. Hebt u alleen een Zip-schijf, met de rechtermuisknop op een bestand dat u niet langer gebruiken en selecteer "Verwijderen" om te wissen van de ruimte op de schijf.

3

De Iomega Zip 250-stuurprogramma's op de computer geïnstalleerd. Zonder de geïnstalleerde stuurprogramma's kunt u niet het apparaat op het systeem (in tegenstelling tot andere standaard USB-apparaten, de computer niet weet hoe te slaan op de buitenste schijf zonder geïnstalleerde stuurprogramma's).

4

Houd ingedrukt op de knop 'Uitwerpen' als de Zip-schijf niet uit het Iomega-apparaat verwijdert zal. Houd de "Eject" knop ingedrukt vaak corrigeert het probleem. Echter, als dat het probleem niet wordt opgelost, afsluiten van het station (druk op de power-schakelaar op de achterkant van het station), laat het uit voor een paar momenten, dan is het terug op macht. U kunt nu het Zip 250-station uitwerpen.

5

De voorzijde van de Zip-schijf controleren. Hoewel u schijven tot 250 MB worden opgeslagen kunt, is het mogelijk een Zip 100 (100 MB) met het station. Als de schijf niet de 250 MEGABYTE waard gegevens opslaat is, kan het worden veroorzaakt door de schijf niet in staat om op te slaan die veel gegevens.