Het oplossen van een HP PhotoSmart 7550

De HP PhotoSmart 7550 is een printer die speciaal voor afdrukken van hoge kwaliteit foto's gemaakt is. Hoewel de functionaliteit van deze printer van een traditionele printer verschilt, ontstaan veel van de dezelfde technische kwesties en problemen. Er zijn enkele stappen die u nemen kunt om deze kwesties die kan oplossen van de problemen die u ondervindt.

Instructies

Probleemoplossing

1

Schakel een papierstoring als u een foutbericht voor jam van papier ontvangt. U kunt dit doen door de eerste indrukken van de knop aan / uitschakelen van de printer. Verwijder vervolgens het netsnoer uit het stopcontact. Verwijder de achterste klep terug door te draaien aan de knop die zich bevindt op de achterkant van de printer tegen de klok in. Tot slot Trek voorzichtig uit het papier dat is geplakt.

2

Aanpassen van de paginaformaten en afdrukkwaliteit als uw foto's te donker zijn afgedrukt. Dit is een gemeenschappelijk probleem met deze printer. Om dit te doen, open de HP-directeur en selecteer "Weergave en afdrukken." Markeer de afbeelding die u afdrukken wilt door erop te klikken. Klik vervolgens op de knop "Afdrukken" op de taakbalk bevindt zich op de bovenkant van het scherm. Tot slot, gebruik de knop "Eigenschappen" afdrukkwaliteit te wijzigen van het paginaformaat.

3

Reset de afdrukwachtrij als de printer niet reageert. Om dit te doen, opent u de afdrukwachtrij op uw bureaublad en annuleren van alle afdruktaken. Probeer de afdruktaak opnieuw.

4

Een harde reset uitvoeren als de printer niet reageert. Om dit te doen, zet de printer uit en koppel de printer. Wacht een paar minuten en sluit het weer aan. Probeer de afdruktaak opnieuw na deze procedure.

5

Vervang uw inktcartridges als u problemen in de kleurkwaliteit van uw foto's ondervindt. Zie aanvullende bronnen voor een link die laten wat voor soort cartridges zien zal zijn compatibel met de HP PhotoSmart 7550.