Het oplossen van een HP Pavilion ZE2000

De HP bedrijf maakt vele verschillende modellen van computerapparatuur, inclusief een regel van notebook pc's. De HP Pavilion ZE2000 is een van deze modellen en beschikt over een ingebouwd toetsenbord, muis en sprekers evenals het besturingssysteem Windows XP. Als u technische problemen met uw HP Pavilion ondervindt, is het mogelijk om op te lossen deze problemen door het volgen van een paar stappen voor probleemoplossing in uw eigen zonder contact HP klantenondersteuning.

Instructies

1

Sluit uw computer aan op de AC voedingsadapter en druk op de knop "Power" in te schakelen als u niet kunt inschakelen terwijl het gebruiken van de batterij. Als de computer ingeschakeld wordt, zodat de accu opladen tot 100 procent, dan de elektriciteitskabel. Als de computer uitgeschakeld wordt, of binnen een paar minuten worden op uitgeschakeld, moet u wellicht een defecte batterij.

2

Druk op de "Menu"-knop op het LCD-scherm en gebruik de pijlknoppen om naar het "Helderheid" menuoptie als de computer is voeden op (je ziet de groene / uit-lampje) maar je ziet om het even wat niet op het scherm. De helderheid aanpassen totdat u een afbeelding en druk op "Menu" om uw wijzigingen op te slaan. Als dit het probleem niet verhelpt, u wellicht een probleem met de hardware en moet contact opnemen met HP of een computertechnicus.

3

De CD-lade te openen en verwijder alle schijven binnen als het besturingssysteem kan niet worden geladen zodra u de computer aanzet. Verwijder alle diskettes of USB flitsaandrijving als goed, als het systeem niet geladen wordt als het probeert te starten vanaf een andere bron. Als er geen tekst in het systeem, moet u wellicht een fout met uw besturingssysteem. Plaatst de "systeem herstellen" die bij de computer en volg de instructies op het scherm om het probleem op te lossen.

4

Zet het volume van de luidsprekers door te drukken op de "Vol +" knop aan de zijkant van de computer als u niet hoorzitting geluid bent zodra de computer ingeschakeld is. Bent u nog steeds geen geluid horen, klik op de "Volume" pictogram op de taakbalk onderin het scherm en klik op de "Mute" knop om de microfoon van het geluid. Bent u nog steeds geen geluid horen, moet u wellicht een hardwareprobleem met uw luidsprekers.