Het oplossen van een HP Pavilion MX70

Het oplossen van een HP Pavilion MX70


Vrijgegeven in 2000 en is ontworpen voor gebruik met HP Pavilion computers en andere desktop computers, ondersteunt het beeldscherm van de HP Pavilion MX70 17-inch schermresoluties van 640 x 480 pixels tot 1280 x 1024 pixels. Terwijl de monitor CRT of Cathode Ray Tube is wijd overtroffen door LCD-schermen, u kunt nog steeds gebruiken de MX70 met uw computer, want het is een eenvoudige Plug and Play-apparaat en vereist geen speciale drivers of software te gebruiken.

Instructies

1

Sluit een ander beeldscherm aan op uw computer te verwijderen van de videokaart als het probleem. Problemen met de videokaart oplossen als het tweede beeldscherm niet werkt.

2

Koppel en sluit de voedingskabel en de VGA-kabel opnieuw aan. Zet de monitor en de computer.

3

Klik op "Start," vervolgens "Control Panel" als u nog steeds problemen ondervindt. Klik op "Klassieke weergave" in de linkerkolom 'Alle Control Panel Items' in Vensters 7 of het Configuratiescherm in Windows XP of Windows Vista.

4

Dubbelklik op "Display" in Windows XP en Windows 7 of "Aanpassen" in Windows Vista. Klik op het tabblad "Geavanceerd" in Windows XP, klikt u op "Beeldscherminstellingen" in "Adjust resolutie" in Windows 7 of Windows Vista.

5

Klik op de drop-down schermresolutie in Vensters 7, of sleep de schermresolutie in Windows Vista of Windows XP om de resolutie ingesteld op 1024 x 768 pixels (1064 x 768) naar links. De instelling "toepassen".

6

Klik op "Geavanceerde instellingen" in Windows 7 en Windows Vista, of klik op de knop "Geavanceerd" in Windows XP. Klik op het tabblad "Monitor" in het "Geavanceerde instellingen".

7

Klik op het "Vernieuwingsfrequentie" drop-down menu, en selecteer "85 Hz." Klik op "Apply". Klik tweemaal op "OK".

8

De HP Pavilion MX70 uitschakelen als u problemen blijft ondervinden. Houd de "+" knop op de monitor en macht op de monitor weer naar de monitor te resetten naar de fabrieksinstellingen.