Het oplossen van een HP Pavilion Monitor

HP Pavilion CRT en flat-panel monitor problemen kunnen voortkomen uit incompatibele apparatuur, een defecte stopcontact, beschadigde of verbroken video kabels, losse netsnoeren of incompatibele beeldschermresolutie. Identificeren en oplossen van problemen met het beeldscherm van de HP Pavilion door het testen van elke mogelijke oorzaak in volgorde.

Instructies

De stappen

1

Koppel alle apparaten met uitzondering van de muis, het toetsenbord en het beeldscherm van de HP Pavilion los.

2

Sluit de voedingskabel van de computer stevig op een werkend stopcontact. Druk op de power-knop van de computer. Controleer de LED's op de voorkant van de behuizing van de computer om te bevestigen dat de computer macht ontvangt.

3

Inspecteer de videokabel van de monitor van de HP Pavilion en video connectoren voor schade. Strek kabel pinnen met de punt van een uitschuifbare pen. Sluit de video-kabel naar de achterzijde van de computer en de monitor. Draai de aansluitende schroeven.

4

Steek de stekker van de HP Pavilion monitor netsnoer adapter in de stekker van de monitor en in een werkend stopcontact. Druk op de knoop van de macht van de monitor.

5

Resetten van de monitor van de HP Pavilion schermresolutie overeenkomen met de instellingen van de computer. Druk op de knop aan / uitschakelen van de monitor van de monitor. Als de power-knop niet werkt, haal de stekker van de monitor uit de achterkant van de monitor. Wacht vijf seconden. Steek de stekker van het netsnoer van de monitor in de monitor. Druk op de voedingsknop van de monitor om te schakelen op de monitor.

6

De HP Pavilion-monitor aansluiten op een bekende werkende computer met een bekende werken video-kabel, als het probleem zich blijft voordoen. Contact HP als de monitor probleem is niet opgelost.

Tips & waarschuwingen

  • Zorgen voor alle kabels, stopcontacten en componenten werken. Dit zal helpen testen en isoleren van de oorzaak van het probleem van HP monitor.
  • Ervoor zorgen dat er geen elektrische apparaten--een kachel of ventilator--die een elektrische storing in het beeldscherm veroorzaken.