Het oplossen van een HP Pavilion DVD-spelerEen van de voordelen van het bezitten van een HP Pavilion omvat spelen van uw favoriete DVD's gemakkelijk thuis of waar dan ook met uw HP Pavilion laptop of notebook. Of u nu Windows 7 of Windows Vista, kunnen uw HP Pavilion problemen uw DVD's afspelen. Bijvoorbeeld, soms moet u wellicht een DVD-film overslaan tijdens het afspelen, die kan gebeuren vaak met een heleboel DVD behandeling, zoals huur DVD's. Misschien is uw DVD-speler niet wordt herkend door de DVD en weigert. Bij het oplossen van uw HP Pavilion DVD-speler, u meer kennis maken met uw HP Pavilion, plus kunt u terug naar de film-kijken vroeg.

Instructies

DVD afspelen slaat over

1

Reinigt de DVD als u merkt dat eventuele overslaan tijdens het afspelen of als de DVD stopt. U kunt de DVD reinigen door afvegend het vanuit het midden naar de rand met behulp van een pluisvrije doek af en gefilterd water.

2

Vermijd DVD films kijken terwijl u een virusscan systeem werkt op uw computersysteem. Het virus scannen naar een ander tijdstip plannen of tijdelijk loskoppelen van de scan en daarna weer de scan wanneer u klaar bent met het kijken naar uw film.

3

De internetverbinding verbreken tijdens het kijken naar films. Andere programma's op uw HP-computer kunnen toegang tot het Internet en verstoren de film als u kijken.

4

Zwenking vandoor uw printer, scanners en andere externe apparaten aangesloten op uw HP Pavilion terwijl u films kunt kijken. Dit kan uw computer haar middelen te concentreren op uw DVD-speler.

5

Installeer de laatste updates van de DVD-speler van de HP ondersteuning en stuurprogramma's website voor de beste prestaties van de DVD.

Testen van het DVD-station

6

Plaats de DVD in de HP Pavilion DVD-station. Sluit een venster dat automatisch wordt geopend.

7

Klik op "Start" en vervolgens "Computer." Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de DVD-speler en kies vervolgens "Explore."

8

Controleren om er zeker van te zijn dat u de DVD in een DVD-station geplaatst. Als de HP Pavilion DVD-station de schijf ejects of vraagt u om een cd te plaatsen, niet wordt herkend de DVD. U kunt ook proberen een andere DVD-schijf. Als u geen mappen worden weergegeven ziet, zoals de VIDEO_TS en AUDIO_TX, moet u wellicht een defecte schijf of de DVD mogelijk niet compatibel met uw DVD-station, zoals een Blu-ray disc. Probeer een andere DVD-film.

9

Een gewone CD invoegen in het DVD-station om te zien of HP lezen kan, nadat u hebt geprobeerd verschillende DVD's afspelen. Als het station kan het lezen van de CD, wellicht het niet het DVD-station. Hebben de interne lintkabel vervangen als de schijf niet kan de CD lezen, of het DVD-station vervangen hebben als een nieuwe kabel niet helpt.

DVD Software Windows 7 opnieuw installeren

10

Klik op "Start", "Alle programma's," "Recovery Zetbaas" en vervolgens "Recovery Zetbaas." Klik op "Continue" als gevraagd door Windows 7. Dit zal omhoog het PK Recovery Zetbaas venster brengen.

11

Klik "Software programma herinstallatie" en toen "daarna". Dit zal het venster van de HP Software programma herinstallatie, waarmee u de programma's die oorspronkelijk bij uw HP Pavilion opnieuw installeren.

12

Klik op "Next" en volg de instructies.

13

Herstart uw computer na installatie van het stuurprogramma.

14

Selecteer "Next" en volg de aanwijzingen om te herstellen en opnieuw installeren van de DVD-player-software die bij uw HP Pavilion geleverd.

Gratie Venster Vergezicht van DVD-Software

15

Klik op "Start", "Alle programma's," "PC hulp en Tools" en vervolgens "Recovery Zetbaas." Dit zal omhoog een venster met de PK Recovery Zetbaas naam brengen om te helpen u met het herstellen van de HP Pavilion-stuurprogramma's en programma's.

16

Klik op "Volgende" en selecteer "Ja" of "Nee" wanneer u wordt gevraagd een programma herstel uitvoeren.

17

Selecteer "Next" en volg de aanwijzingen om te herstellen en opnieuw installeren van de DVD-player-software die bij uw HP Pavilion geleverd.