Het oplossen van een HP Pavilion DV6119US

Het oplossen van een HP Pavilion DV6119US


De HP Pavilion DV6119US kan problemen zoals het scherm blijft leeg als u het inschakelt of een fout script & ldquo; Geheugencorruptie & rdquo; weergeven terwijl de computer is opstarten. Voordat u de computer naar een reparatiewerkplaats, kunt u proberen te lossen de problemen en bespaar jezelf wat geld en tijd. Voor het oplossen van de fout van het geheugen corruptie, zal u moeten worden comfortabel met de openstelling van de computer. Voor het lege schermprobleem, zal u niet wilt openen opwaarts naar de computer.

Instructies

Geen Start-up

1

Haal alles aangesloten op de computer, waaronder printers, een muis of een USB-drive. Haal de stekker uit de computer ook.

2

Draai de computer ondersteboven en schuif de hendel naast de batterij. Verwijder de batterij uit de sleuf en zet het opzij.

3

Sluit het netsnoer weer aan op de computer en druk op de power-knop. Kijk voor de LED-verlichting in de buurt van de & ldquo; Caps Lock & rdquo; en & ldquo; Num Lock & rdquo; sleutels tot het oplichten, en luister voor een ventilator in de computer vandaan. Als de lichten kom op, maar er niets anders gebeurt, moet u oplossen voor een zwart scherm tijdens het opstarten.

4

Kijken op de stroomkabel en wisselstroomadapter voor eventuele tekenen van schade. Sluit een stekker uit een ander elektronisch apparaat aan op de computer en een stopcontact. Als de computer bevoegdheden op, koop een vervangende stroomkabel voor uw computer.

Zwart scherm tijdens het opstarten

5

Haal het netsnoer en eventuele andere apparaten aangesloten op de computer. Draai de computer ondersteboven en schuif de hendel naast de batterij te verwijderen uit het compartiment.

6

Houdt u de power-knop op de computer voor 15 seconden of meer. Sluit het netsnoer weer aan op de computer en druk op de power-knop.

7

Zet de computer uit en sluit een externe monitor aan op de computer. Als de externe monitor leeg blijft, neem uw computer naar een reparatiewerkplaats.

De fout van de corruptie van het geheugen

8

Zet de computer uit en koppel alle apparaten, met inbegrip van het netsnoer. Draai de computer ondersteboven en schuif de hendel naast de batterij over en verwijder de batterij.

9

De deur van het geheugen op de bodem van de computer te vinden. Het zal zal worden beveiligd door een enkele schroef en een pictogram dat eruit als een geheugenmodule ziet.

10

Draai met een kruiskopschroevendraaier de schroef op de deur van het geheugen te verwijderen. Gebruik een flat-hoofd schroevendraaier te wrikken van de deur open. Schommel beide metalen tabbladen die betrekking hebben op de module van het geheugen naar de kant. De module uitlichten door het aanraken van alleen de randen.

11

Opnieuw invoegen van de geheugenmodule in de sleuf zijn geplaatst in een hoek van 45 graden, ervoor te zorgen dat de ingekeepte onderdeel van de module overeenkomt met het ingekeepte deel van het geheugenslot. Duw zachtjes naar beneden op de voorkant van de module tot het metaal tabs uitlijnen via de module.

12

Vervang de deur van het geheugen en de computer & rsquo; s batterij.