Het oplossen van een HP Pavilion DV6000 die de MemoryStick kan niet uitwerpen

De HP (Hewlett-Packard) tuinhuis DV6000 is een Windows-gebaseerde laptopcomputer die wordt geleverd met een ingebouwde SD-geheugenkaartsleuf. Dit geeft u de mogelijkheid om informatie op een SD-kaart, die meestal wordt gebruikt door digitale videocamera's te lezen. Echter, als de computer niet van de kaarten goed uitwerpen is, er zijn een paar methoden beschikbaar voor het oplossen van het probleem van de apparatuur.

Instructies

1

Duw de SD-kaart in richting van de computer. Hierdoor meestal worden ontgrendeld met de kaart, het knallen uit het kaartslot, zelfs wanneer de functie automatische uitwerpen op de HP Pavilion DV6000 werkt niet.

2

Start het computersysteem opnieuw. Het is mogelijk dat de HP Pavilion DV6000 niet correct reageert. Het computersysteem te herstarten corrigeert ongeacht probleem dat u geconfronteerd worden met.

3

Wacht tot het lampje op het kaartslot knipperen af. Als het brandt of knippert, de computer gaat niet uitwerpen van de kaart. Dit is omdat de kaart wordt gebruikt, die verhindert dat het uitwerpen uit het systeem.

4

Sluit de programma's met behulp van de geheugenkaart. Als de programma's zijn open en nog steeds gebruik van de kaart, zal u niet kunnen uitwerpen van de kaart. Nadat gesloten, zal u zitten kundig voor het uitwerpen van de kaart zonder problemen.