Het oplossen van een HP Pavilion 500 PCUitgebracht in 2002, werden de HP Pavilion 500-serie van desktop computers aangedreven door een Intel Celeron-processor van 1,7 GHz en 128MB DDR SDRAM. Omdat het een oudere computer, is de HP Pavilion-500 naar voren gebogen aan het ervaren van de dezelfde slijtage-en problemen die zijn aan de orde met oudere computers. Oplossen van uw desktop bij deze problemen kunt u beperken de mogelijkheden zodat u eventuele problemen die u wellicht kunt repareren.

Instructies

1

Zorgen dat uw voedingskabel goed is aangesloten op uw computer-toren en op het stopcontact. Als uw HP Pavilion 500 is nog steeds niet drijven op, kunt u proberen te sluiten uw desktop in een ander stopcontact. Ervan uitgaande dat dat niet werkt, neem alle kabels die leidt naar de achterkant van de toren met uitzondering van de voedingskabel los en probeer in te schakelen. Als dat niet werkt, is het probleem waarschijnlijk een korte in de stroomkabel, die vrij gemakkelijk kan worden vervangen.

2

Druk op de power-knop op uw monitor te zien als het bevoegdheden op. Als dat niet het geval is, Controleer of de kabel van de macht om ervoor te zorgen dat deze is aangesloten op zowel de muur en de monitor. Als het ingeschakeld, controleert u de VGA-kabel, wat leidt tot de toren voor een korte broek of de losse verbindingen. Als de afbeelding nog steeds niet wordt weergegeven op de toren, ruilen VGA kabels. Als dat niet werkt, het probleem ligt ofwel met de videopoort op het moederbord of de monitor is in zulk een voorwaarde dat het moet worden gerepareerd door professionals of vervangen.

3

Zorg ervoor dat uw toetsenbord is aangesloten op de toren paviljoen 500. Als het, gebruik perslucht om alle stof, vuil en lint uit onder uw toetsenbordsleutels dat u typt u nogmaals schoon te maken.

4

Open uw Pavilion desktop door te schuiven van het paneel van de bureaublad toren aan de achterzijde. Eenmaal geopend, opruimen stof die op koelventilators en koellichamen heeft geregeld. Verbeterde koeling binnen uw toren zal leiden tot betere prestaties computing.

5

Plaats een cd in het cd-rom-station om te zien of het speelt. Als dit niet het geval is, de schijf vervangen door een schonere laser-oog en laat de schonere run voor twee minuten. Daarna, plaats uw media disc terug om te zien of het werkt. Als dat niet het geval is, herhaal het proces als dit nodig is.

6

Stuurprogramma's bijwerken. Omdat de HP Pavilion 500 dergelijke een oude machine is, is het heel goed mogelijk dat de stuurprogramma's voor uw computer verouderd zijn. U kunt bijgewerkte stuurprogramma's vinden op de website van HP, hoewel HP is gestopt met het ondersteunen van dit model van de computer lang geleden.

Tips & waarschuwingen

  • Los eventuele stroomkabels voordat je toren ter voorkoming van elektrocutie te openen.