Het oplossen van een HP LaserJet 4100N

Het oplossen van een HP LaserJet 4100N


De printer HP LaserJet 4100N is een populaire netwerkprinter voor een kantooromgeving. Deze printers bieden jaar probleemloos gebruik als goed onderhouden, en het weten hoe te repareren van kleine problemen wanneer ze zich is één van de beste manieren voordoen om uw printer LaserJet 4100N houden en het uitvoeren. Leren om deze problemen op verlaagt uw eigen ook uw kosten doordat u vermijden geen onnodige serviceoproepen.

Instructies

Afdrukkwaliteit

1

Open van de bovenkant van de LaserJet 4100N en verwijder de tonercartridge. De tonercartridge aangezet met een doek of keukenpapier.

2

Reinig het oppervlak onder de tonercartridge grondig. Veeg weg een residu van papier en inkt uit binnen in de printer. Gebruik een zachte, pluisvrije doek grondig reinigen van het interieur van de printer.

3

Til de tonercartridge en onderzoeken de papieren handdoeken of doek voor symptomen van lekkende toner. De tonercartridge vervangen als toner lekt uit. Een lekkende tonercartridge kan besmetten de hele papierpad en zeer moeilijk te reinigen.

Netwerkproblemen

4

Verwijder de netwerkkabel uit de printer en sluit het opnieuw aan. De netwerkkabel wordt gevormd als een telefoonsnoer, maar het is iets groter en meer substantiële.

5

De beveiliging van de netwerkkaart in de LaserJet 4100N duimschroeven los. Trek de kaart uit en duw de lade weer in, totdat deze vastklikt.

6

Afsluiten en opnieuw opstarten van de printer en probeer uw afdruktaak opnieuw. Als de netwerkprinter nog steeds niet reageert, moet u wellicht ter vervanging van de netwerkkaart.

Papierstoringen

7

Verwijder het papier uit de lade en fan door het verwijderen van beschadigde papier. Herlaad de lade, maar vult het niet de hele weg. Als de lade te vol is, kan de LaserJet 4100N pak van meer dan één vel papier en veroorzaken een jam.

8

Sluit de printer en plaats uw hand in de lade. Het gevoel van de print rollen in de lade om te zien of ze ruw of glad zijn. De print rollen moeten een ruwe textuur, waardoor ze te begrijpen van het papier en haal deze door de lade. Als de print rollen glad zijn, zal zij moeten worden vervangen.

9

Trek de papierlade totdat het stopt, dan lift zachtjes op de lade totdat deze dia's gratis van de printer. Bereiken binnen in de printer en de afdrukken rollen greep. Schuif de oude rollen af en de nieuwe rollen in de printer. Vervanging van de lade en verzend uw afdruktaak opnieuw.