Het oplossen van een gehackte doel

DOEL is een gratis programma met expresberichten gemaakt door AOL. AOL waarschuwt dat er zijn een paar verschillende methoden hackers toegang te krijgen tot uw AIM-account kunnen gebruiken. Als u denkt dat uw account is gehackt dat, AOL raadt aan ervoor te zorgen dat u uw schermnaam en wachtwoord juist hebt ingevoerd. Zo ja, raden ze van uw toetsenbord verbinding testen en ten slotte het resetten van uw wachtwoord. AOL biedt een aantal verschillende opties om uw doel-wachtwoord te resetten.

Instructies

Probleemoplossing

1

Open doel als je normaal zou en zorgen dat uw AIM-schermnaam goed is ingevoerd in het vak 'Gebruikersnaam'. Zorgen dat "@aim.com" of "@aol.com" uw gebruikersnaam niet volgen.

2

Zorg ervoor dat u typt uw wachtwoord correct. AIM-wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig dus zorg ervoor de "Caps Lock" toets is niet geactiveerd terwijl u bent het invoeren van uw wachtwoord, tenzij uw wachtwoord alle hoofdletters is. Als u geen nog steeds toegang uw account tot, dient u uw wachtwoord meteen te wijzigen.

3

Zorg ervoor dat uw toetsenbord werkt door probeert te typen iets in een andere toepassing, programma of website. Als dat niet het geval is, zet uw computer uit en haal het gedurende 30 seconden. Sluit het toetsenbord en uw computer opnieuw vóór controleren als het toetsenbord weer werkt inschakelen.

AIM wachtwoorden wijzigen

4

Van de AIM-software 'Aanmelden' scherm, klik op de "vergeten?" of "Wachtwoord vergeten?" vervolgens koppelen aan het vak "Wachtwoord".

5

Typ de gebruikersnaam van uw doel in het vak met het label "Gebruikersnaam of Email." Voer de tekst in de CAPCHA code in het vak "Geef wat u hierboven ziet". Als de letters niet duidelijk zichtbaar is, klikt u op de "Refresh" cirkel om te proberen een andere code of klik op de knop van de luidspreker om te horen van de code hoorbaar. Klik op "Next."

6

Klik op "Alternatieve e-mailadres" en zie als u het e-mailadres herkennen. Terwijl alleen de eerste en laatste tekens zichtbaar zijn, zult u waarschijnlijk kunnen vertellen of dit uw e-mailadres of niet is. Als u wilt dat uw wachtwoord via e-mail te resetten, klikt u op "Volgende". Open uw e-mailaccount en de AOL van de e-mail verzonden en klik op "Ja, ik wil mijn wachtwoord opnieuw instellen." "Stap 4" overslaan als u uw wachtwoord opnieuw via uw email instellen. Als u liever uw wachtwoord opnieuw instellen zou zonder gebruik te maken van uw e-mailadres, klikt u op "Account beveiligingsvraag" in plaats van "Alternatieve e-mailadres."

7

Antwoord op de vraag weergegeven. Dit is een vraag en antwoord die u instellen wanneer u uw doel-account gemaakt. Na het beantwoorden, klikt u op "Rekeninghouder" en vul uw naam en achternaam. Afwisselend, klik op "Alternatieve E-mail" en voer het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw doel-account. Klik op "Next."

8

Typ een nieuw wachtwoord in het vak "Nieuw wachtwoord". Typ hetzelfde wachtwoord in het vak "Typ nieuw wachtwoord" en klik op "Next", vervolgens "gedaan." U kunt nu aanmelden met het nieuwe wachtwoord.

Tips & waarschuwingen

  • Ervoor zorgen dat uw antivirussoftware up-to-date is en voer een virusscan na het resetten van uw wachtwoord.
  • Zorg ervoor dat uw firewall up-to-date en actief.