Het oplossen van een Epson Stylus Printer in C62

Het oplossen van een Epson Stylus Printer in C62


Epson printers zoals de Stylus C62 worden veel gebruikt door zowel ondernemers als thuisgebruikers, en met de juiste zorg en onderhoud deze goedkope printers kunnen bieden vele jaren probleemloos gebruik. Desondanks is het belangrijk voor iedere eigenaar van de printer enkele fundamentele oplossen vaardigheden te ontwikkelen. Professionele service voor een kleine desktop printer zoals de C62 zal worden onbetaalbaar, dus leren hoe gemeenschappelijke problemen zelf op te lossen is de beste manier om te houden van uw printer in dienst.

Instructies

1

Lossen van het papier en zet het opzij. Een zaklamp schijnen in de papierlade en zoekt een gescheurd papier of ander vuil dat kan worden verstoppingen het papierpad en waardoor het papier jam. Gebruik een paar pincet te verwijderen van een gescheurd papier.

2

Spray perslucht in de papierlade om eventuele geaccumuleerde papierstof te verwijderen. Papierstof kunnen een groot probleem, vooral met de goedkopere merken van papier. Schoonmaken van de papierlade kan problemen met de afdrukkwaliteit evenals papierstoringen verminderen.

3

Plaats een of twee stukjes papier in de printer en stuur een test-baan. Kijk als de feeds van papier in de printer en zorg ervoor dat het rechtdoor is voeding. Als het papier lijkt te worden scheef, duw de papiergeleiders zodat ze strak tegen beide zijde van het papier passen.

4

Vermijd de lade. Veel storing problemen met Epson-printers worden veroorzaakt door een overvolle papierlade. Het is het beste te houden de papierlade niet meer dan 75 procent is gevuld. Vullen aan de vullijn kan ervoor zorgen dat de printer om te grijpen van meer dan één vel papier tegelijk.

5

Klik met de rechtermuisknop de statuscontrole in de system tray te reinigen en uitlijnen van de printerkoppen. Deze statusmonitor is een pictogram dat lijkt op een printer. Met de rechtermuisknop op het pictogram en kies "schone printkoppen" of "printerkoppen uitlijnen" in het menu. Een hulpprogramma voor het reinigen van de printerkoppen en oplossen van eventuele problemen met het mondstuk spray patroon wordt uitgevoerd. Dit hulpprogramma moet worden uitgevoerd telkens wanneer de inktcartridges zijn veranderd, maar het moet ook worden uitgevoerd als er een probleem met de afdrukkwaliteit.