Het oplossen van een Compaq Presario V5000

De Compaq Presario V5000 is een soort notitieboekjePC gedistribueerd door middel van Hewlett Packard. Als u op uw laptop werkt, ondervinden kunt u verschillende problemen waarvoor sommige basisproces voor probleemoplossing u kunt oplossen door. Veelvoorkomende problemen zijn foutberichten, problemen met de schijf, toetsenbord/muis problemen en video gebreken. Hier volgen enkele algemene richtlijnen voor troubleshooting voor de Compaq Presario V5000. Voor meer gedetailleerde instructies, moet u de ondersteuningswebsite van HP.

Instructies

1

Bepaalde processen beëindigen als u een foutbericht wordt weergegeven tijdens het opstarten op uw Compaq-laptop. Bijvoorbeeld, als u een foutbericht wordt weergegeven met de stopcode "Csrss.exe" op het blauwe scherm tijdens het opstarten, zal u wilt dit proces beëindigen. Om dit te doen, uw Manager van de taak te openen, selecteer het tabblad "Processen" en vinden de naam van het bijbehorende bestand. Markeer de naam en kies "Proces beëindigen."

2

Verwijder het stuurprogramma handmatig als u ondervindt een probleem met één van de coureurs te openen op uw Compaq Presario V5000. Ga naar "My Computer" op het menu van uw besturingssysteem. Zoek het station dat u wilt uitwerpen. Uitgezocht "Eject" van het menu. Als het nog steeds niet wordt geopend, de computer afsluiten en ontkoppelen van de voedingsbron. Vind het hulpontgrendeling gat aan de onderkant van het station. Duw een rechtgebogen paperclip in het gat totdat het station klapt open.

3

Upgrade uw Compaq Presario V5000 RAM-geheugen. U wellicht om een nieuwe geheugenmodule wanneer heb je tweedehands opwaarts het beschikbare RAM-geheugen in uw laptop. Controleer dit, ga naar de pagina "Help & Support" op uw bureaublad. Vind "System Information" van de beschikbare opties. Klik op "Memory System Information" om te zien van het beschikbare geheugen

4

Het uitvoeren van een systematische controle van de computer om de bron van het probleem te bepalen. Kies uit het "Recovery Zetbaas"-menu vinden onder het menu "Start", "Computer Checkup." Het hulpprogramma controleert de geheugen, schijven en stations.

5

Gebruik een hersteldiskette de Compaq Presario V5000. De "Start"-menu, selecteer "Recovery Zetbaas." Open de Recovery Zetbaas en selecteer van 'Systeemherstel' om alle vorige gegevens vernietigen en opnieuw formatteren van de harde schijf. Dit moet alleen gebeuren in het geval van een kritieke fout dat kan worden opgelost met andere technieken voor probleemoplossing.