Het oplossen van een Compaq Presario SR1603WM

Het oplossen van een Compaq Presario SR1603WM


De Compaq Presario SR1603WM is een Windows gebaseerde desktopcomputer die niet langer in productie. De specifieke productlijn gestopt met de Windows XP-lijn van besturingssystemen. Hoewel de computer nog naar behoren functioneert, kunt u tegenkomen een paar kwesties. Om te bevestigen van deze kwesties, moet u de computer om te bepalen wat het probleem is en wat moet worden gedaan om het probleem oplossen.

Instructies

1

Als u niet alle audio op de Compaq Presario hoort, druk op de "Mute" knop aan de zijkant van de meegeleverde luidsprekers. Als u nog steeds geen audio Dubbelklik op het luidsprekerpictogram in de lagere juiste hoek hoort, schakelt u alle "Mute" opties.

2

Koppel het toetsenbord en de macht van het systeem als het toetsenbord niet reageert. De computer uitgeschakeld laten voor een paar minuten, sluit het toetsenbord weer naar de computer en schakel de computer opnieuw in. De computer detecteert nu het aangesloten toetsenbord.

3

Stormloop te spyware scannen als de computer traag loopt. Kan er een virus op de computer die het probleem veroorzaakt. Als u niet een anti-virusprogramma al geïnstalleerd hebt, zijn er tientallen gratis softwaretitels beschikbaar op CNET.com.

4

Open "InterVideo WinDVD" als uw video bestanden niet soepel werkt. Recht-clck het WinDVD-venster en kies 'Setup.' Als het nieuwe venster wordt weergegeven, schakelt u 'Gebruik decoderen hardwareversnelling' en klik op 'Toepassen'.