Het oplossen van een Compaq Presario S0000

Hier vindt u keer wanneer uw Compaq Presario S0000 niet goed functioneert. Wanneer dat gebeurt, kan het u helpen om sommige probleemoplossing basisvaardigheden te uwer beschikking. Als je leert om ter plaatse van de voorkomende symptomen van problemen op uw Presario S0000, is dit de beste manier om uw computer in bedrijf te houden.

Instructies

1

Verwijder alle randapparaten van de Compaq Presario S0000, met inbegrip van printers, scanners en externe harde schijven. Macht op uw computer en zorg ervoor dat het goed functioneert.

2

Sluit elk stuk van hardware een tegelijk, totdat de Presario begint kuren te vertonen. Download en installeer een nieuw stuurprogramma voor een defecte hardware. Een beschadigd stuurprogramma kan leiden tot de Presario S000 niet correct of helemaal niet meer werkt.

3

Meld u aan bij uw computer en klik op de knop "Start". Klik op "Control Panel" en dubbelklik op het pictogram "Systeem". Ga naar het tabblad 'Hardware' en klik op de knop "Apparaatbeheer".

4

Vouw het plusteken (+) naast elke hardwarecategorie en zoekt een gele vraagtekens of uitroeptekens rood. Dit zijn aanwijzingen dat een bepaald stuk hardware niet goed functioneert.

5

Met de rechtermuisknop op de hardware en klik op "Update driver" in het drop-down menu downloaden en installeren van een nieuw stuurprogramma voor de hardware. Bijzondere aandacht besteden aan de netwerk kaart sectie, aangezien sommige Presario-modellen met inbegrip van de S000, hebben problemen met hun netwerk kaart drivers.