Het oplossen van een Compaq Presario PC Headset

Aansluiten van een hoofdtelefoon met microfoon op de Compaq Presario personal computer, kunt u communiceren met anderen via het Internet met behulp van uw stem. U kunt ook uw stem en speel het op een later tijdstip terug opnemen. Als u problemen met de hoofdtelefoon die u op uw Compaq Presario personal computer hebt aangesloten ondervindt, kunt u een aantal hulpmiddelen die zijn ingebouwd in het Windows-besturingssysteem het oplossen.

Instructies

1

Zorg ervoor dat uw PC headset goed is aangesloten op de geluidskaart op uw Compaq Presario. Als deze verbinding niet gemaakt wordt, zal audio-informatie niet zitten kundig voor overdracht van de headset naar uw computer. Op een Compaq Presario, is de geluidskaart gelegen aan de achterzijde van de computer. De stekker die off van het snoer aangesloten op de PC-headset loopt moet worden aangesloten op de ingang van de "MIC" op de Compaq Presario.

2

Open Apparaatbeheer. Klik op "Start", dan "Control Panel" en vervolgens "Systeem". Klik op "Apparaatbeheer." Klik met de rechtermuisknop op de vermelding voor de headset van uw PC en klik op 'Eigenschappen'. Als het probleem met uw headset gemakkelijk diagnosticeerbare door uw besturingssysteem is, ziet dit venster u precies wat er mis is en precies wat je moet doen om het te bevestigen.

3

Installeer opnieuw het stuurprogramma die bij uw PC headset geleverd. Plaats de CD-ROM die bij de PC-headset geleverd in uw Compaq Presario. Wanneer het hulpprogramma installatie verschijnt, klik op de knop "Install". Klik op "Next" in het venster dat verschijnt om het stuurprogramma te installeren. Start de computer opnieuw. Zodra het stuurprogramma is opnieuw geïnstalleerd, uw PC-headset zou nu moeten werken.

4

Zorg ervoor dat de "Microfoon"-regel op de geluidskaart niet wordt gedempt. Tweemaal klikken op de "Volume"-pictogram in uw Dienblad van het systeem om de "Volume Control Panel" op uw Compaq Presario. Zorg ervoor dat de "Microfoon"-lijn is niet helemaal naar beneden, en dat het selectievakje naast het woord "Mute" niet is ingeschakeld. Ofwel het volume of de VN dempen de "microfoon" lijn komen opdagen en klik vervolgens op 'OK' om uw wijzigingen op te slaan.