Het oplossen van een Canon Bjc 85-printerprobleem

Het oplossen van een Canon Bjc 85-printerprobleem


Het kanon BJC-85 is een kwalitatief hoogwaardige kleur inkt-jet printer die kan worden aangesloten op een USB- of parallelle poort. Als er problemen optreden met de printer, probleemoplossing stappen uitvoeren om te bepalen wat de mogelijke oorzaken. In veel gevallen kan het probleem worden opgelost door het voltooien van de probleemoplossing.

Instructies

1

Uitvoert een Printerkoppen reinigen volgorde afdrukken wordt verschoten. De "Hervatten"-knop ingedrukt totdat u twee pieptonen hoort. Laat de toets los. Het reinigingsproces printerkoppen begint.

2

Een-printerkop diep reinigen als een Printerkoppen reinigen reeks niet duidelijk een probleem verschoten afdruk-up uitvoeren De "Hervatten"-knop ingedrukt totdat u drie piepjes hoort. Laat de toets los. De volgorde van diep reinigen wordt uitgevoerd.

3

Inktcartridges vervangen als afdrukken verschoten worden en grondige reiniging heeft niet het probleem. Een of meer van de cartridges mogelijk lage of leeg zijn.

4

Controleer de kabelaansluitingen van de computer naar de printer, als de printer niet reageert als u wilt afdrukken van opdrachten. Zorg ervoor dat de kabel is volledig aangesloten op de printer en de poort van de computer.

5

Zwenking vandoor print spooling als de computer een printer communicatie foutbericht weergegeven bij het afdrukken. Klik op "Start". Klik op "instellingen". Klik op "Printers". Met de rechtermuisknop op "Canon BJC-85," Selecteer "Eigenschappen." Klik op de "Details" tab. Klik "Wachtrij-instellingen." Klik op de knop naast de optie "Afdrukken rechtstreeks naar de printer". Deze optie schakelt u afdrukken naar een wachtrij.

6

Auto sheetfeeder inschakelen als de printer is niet automatisch het voeden van papier tijdens het afdrukken. Klik op "Start". Klik op "instellingen". Selecteer "Printers". Klik met de rechtermuisknop "Canon BJC-85." Klik op 'Eigenschappen'. Klik op de "Main" tab. Selecteer "Geavanceerd". Klik op de "Kwaliteit" tab. Klik op het "Papierinvoer" drop-down menu. Selecteer "Auto Feeder." Klik op 'OK'.

7

Controleer of dat de inktcartridge is correct geïnstalleerd als verticale lijnen op afgedrukte documenten zijn gekartelde of gebroken. Zorg ervoor dat de driehoekige markeringen op de cartridge en de cartridge-houder worden uitgelijnd.

8

Druk op de ontspanknop papier als een vastgelopen papier niet uit de printer komt. De papier-ontspanknop ligt aan de rechterkant van de invoerlade papier.