Het oplossen van een Canon BJC 85 inktcartridge

Het oplossen van een Canon BJC 85 inktcartridge


De Canon BJC-85-printer is een draagbare bubblejet printer. U kunt ook kopen een optionele scanner lade voor kopiëren en scannen. Omdat de BJC-85 dergelijke een kleine printer is, de kleinere inktcartridges uitgeput meer snel. Als u het als uw belangrijkste printer gebruikt, zult u waarschijnlijk de inkt om de paar maanden veranderen. Als een inktcartridge niet naar behoren werkt, oplossen alvorens te kopen een vervangende cartridge.

Instructies

1

Zorg ervoor dat u de juiste cartridge. Er zijn verschillende printers in de regel BJC, evenals andere inkjetprinters met de dezelfde grootte, patroon. Printers zijn gemaakt om te herkennen slechts één of twee cartridges. Het is ook mogelijk dat de cartridge onjuist was verpakt en verschillend van het vak is. Controleer het etiket op de cartridge zelf en zorg ervoor dat het zegt BJC85 met geen andere letters of cijfers.

2

Controleer de onderkant van de cartridge voor een dunne stukken van plastic of tape. Ze zou transparant of gele en zijn overblijfselen van het beschermlipje die kwam op de cartridge. Bits van het tabblad kunnen blokkeren de inkt van correct stroomt. Schil ze uit voorzichtig met uw vingers--ze moeten komen gemakkelijk.

3

Doop een wattenstaafje in de isopropylalcohol en voorzichtig schoon rond de inkt dispenser op de cartridge. Opgedroogde inkt kan verstoppen de tonercartridge en de printer. Temperen van een tweede wattenstaafje en schar het rond de inkt lade te verzamelen een opgedroogde inkt. Duw geen om het even wat--net schar zachtjes.

4

Plaats de cartridge terug in de sleuf in de printer, sluit het deksel en een testpagina afdrukken. Als er foutberichten zoals "Inkt laag" zijn, maar de pagina wordt afgedrukt, hebt u wellicht een defecte detector chip op de cartridge. Het zal geen invloed op prestaties, zodat u kunt de berichten negeren en afdrukken houden totdat de inkt opraakt.

5

Bel of email Canons klantenservice als geen van de bovenstaande stappen het probleem oplossen. Moet u wellicht een product met gebreken, en Canon zal restitutie binnen 30 dagen na aankoop en vervangen binnen 90 dagen na aankoop.