Het oplossen van de speler AirMedia

Het oplossen van de speler AirMedia


AirMedia Player kunt u Apple iOS video's afspelen op uw Windows-PC. Deze software maakt meer crossover potentieel voor uw randapparatuur, maar het leidt ook tot occasionele compatibiliteit hik. Periodieke glitches zijn begrijpelijk in software ontworpen voor het gebruik van iOS-software op een Windows PC, omdat de code achter dit programma is als het passen een vierkante pen in een rond gat, maar u maatregelen treffen kunt om te elimineren van de overgrote meerderheid van bugs. Wanneer u elementaire Windows probleemoplossing uitvoert, worden gemeenschappelijke compatibiliteitsproblemen aangepakt. Als Windows Probleemoplossing niet werkt, kunt u een nieuwe kopie van het programma om glitches opnieuw installeren.

Instructies

Problemen oplossen

1

Zet uw PC.

2

Klik op de Windows "Start" orb, gevonden in de lagere linkerhoek.

3

Klik op "Control Panel".

4

Klik op "Systeem en beveiliging."

5

Klik op "Zoeken en problemen oplossen." Windows scant automatisch uw computer op fouten, met inbegrip van softwareproblemen. Als de geautomatiseerde probleemoplosser een kwestie met AirMedia Player, pictogram van het programma detecteert en een beschrijving van het probleem weergegeven.

6

Schakel het pictogram AirMedia Player als deze beschikbaar is, en klik op "Volgende" nodig oplossen van problemen met bewerkingen uit te voeren. Na de geautomatiseerde probleem, een Windows prompt u of het probleem is met succes opgelost vertelt of niet.

AirMedia Player opnieuw installeren

7

Zet uw PC.

8

Klik op de Windows "Start" orb.

9

Klik op "Control Panel".

10

Klik op 'Een programma verwijderen' onder de kop "Programma's". Een lijst van software op de computer op het scherm wordt gevuld.

11

Selecteren in de lijst en klik op "AirMedia Player."

12

Klik op 'Verwijderen'. U kan worden gevraagd om een beheerderswachtwoord. Het programma verwijdert automatisch op dit punt, en een pop-up vertelt u wanneer AirMedia Player is "succesvol verwijderd."

13

Download AirMedia Player opnieuw en dubbelklik op het installatiebestand. Het installatieproces is geautomatiseerd, en alles wat u hoeft te doen is klik op "Next" om de installatie af te handelen.

Tips & waarschuwingen

  • AirMedia speler is gemaakt als onderdeel van een korte termijn netwerken project uitgevoerd door studenten en faculteit aan de Technische Universiteit van Serres. Het project is voorbij, en dit freeware wordt niet langer ondersteund met updates. Als het oplossen van problemen met de software het probleem niet is verholpen, vinden niet u patches op het Web om uw probleem te verhelpen. In de meeste gevallen moet u verwijderen en opnieuw installeren van het programma bij het oplossen van mislukt.