Het oplossen van de Belkin Wireless G Router F5D7230-4

Het oplossen van de Belkin Wireless G Router F5D7230-4


De Belkin Wireless G Router F5D7230-4 kan meerdere gebruikers een draadloos netwerkverbinding te gebruiken. De draadloze G-router verbinding maakt met uw kabelmodem en creëert een Wi-Fi-omgeving voor alle gebruikers. Soms, kan u geconfronteerd met problemen met uw router. Uw netwerkverbinding kan starten fluctuerende of het kan zelfs niet werkzaamheden ter helemaal. Belkin biedt een reeks van stappen voor het oplossen van problemen met de gehele lijn van draadloze G routers.

Instructies

1

Start opnieuw op uw draadloze G-router door de stekker uit het stopcontact en vervolgens opnieuw aan te sluiten. Soms kan een eenvoudige opnieuw opstarten oplossen van fouten met uw Belkin F5D7230-4-apparaat.

2

Update de firmware van de router. Open uw webbrowser en typ zonder naar de aanhalingstekens "http://192.168.2.1 & quot; in de adresbalk. Druk op "Enter". Klik op "Firmware update" in het linker menu. Klik op "Bladeren" om te kiezen een beveiligde locatie om het bijwerkbestand te downloaden. Blader naar deze locatie en dubbelklik op het bestand. Selecteer "Update" zodra een nieuw dialoogvenster verschijnt. Klik op "OK" om verder te gaan van de update. Wacht 60 seconden voordat u router opnieuw wordt opgestart.

3

Ga terug naar de webpagina die u hebt geopend in de vorige stap (-http://192.168.2.1). Laat het wachtwoord leeg en hit 'verzenden'. Klik vervolgens op "Kanaal en SSID" op de linkerkant gelegen net onder "Wireless." Wijzigen draadloos kanaal van "Auto" naar "Static". Klik op "Wijzigingen toepassen". Druk op de knop "Afmelden". Als dit het probleem niet oplost, gaat u naar de volgende stap.

4

Klik op de "Start"-menu en selecteer "Control Panel". Klik hierop om te schakelen naar de "Klassieke weergave". Dubbelklik op 'Internetopties'. Klik op het tabblad geëtiketteerd "Programma." Klik op "Reset Webinstellingen." Opnieuw start uw webbrowser.