Het oplossen van de achtergrond voor het bureaublad

Het bureaublad is het openingsscherm die snelkoppelingen bevat voor het openen van programma's, mappen en toepassingen zonder te navigeren door middel van systeemmappen om ze te vinden. U kunt voor het uploaden van een achtergrond (wallpaper), waardoor de desktop meer kleurrijke en levendige. Soms, echter, grijpt de desktop wallpaper om weer te geven in het algemeen omdat Active Desktop is ingeschakeld. Door uit te schakelen, moet u uw achtergrond, of kunt u het als u iets anders wilt.

Instructies

1

Active Desktop uitschakelen als u de achtergrond van uw bureaublad niet zien. Om dit te doen, klikt u op de Windows "Start" knop en klik op "Control Panel".

2

Dubbelklik op het pictogram "Beeldscherm" om de eigenschappen voor beeldscherm-console te openen.

3

Klik op de "Desktop" tabblad en klik op "Aanpassen bureaublad." Klik op het tabblad "Web" en verwijder het vinkje uit 'Weergave Mijn Active Desktop als webpagina'.

4

Klik op "OK" als u wilt opslaan van de wijzigingen en de "OK" opnieuw om de eigenschappen voor beeldscherm-console sluit. Na het voltooien van dit proces, moet u zitten kundig voor uw Desktopbehang bekijken. Verplaatsen naar de volgende stap als u wilt overstappen van uw achtergrond.

5

Met de rechtermuisknop op een lege plek op het bureaublad en klik op "Eigenschappen" en open de eigenschappen voor beeldscherm-console. Klik op de "Desktop" tabblad.

6

Selecteer de achtergrondafbeelding die u wilt gebruiken in het venster "Achtergrond", en klik op 'Toepassen'. Als u de achtergrondafbeelding die u wilt niet wordt weergegeven, klikt u op "Bladeren". Zoek de afbeelding die u wilt vanaf de locatie die op uw computer opgeslagen, en klik op "OK" om te uploaden naar de "Achtergrond"-venster.

7

Selecteer het geĆ¼ploade image in de "Achtergrond"-venster en klik op 'Toepassen'. Klik op "OK" als de wijzigingen wilt opslaan. Uw afbeelding worden geĆ¼pload naar de achtergrond op het bureaublad.