Het opgeven van de grootte van een kolom in een SharePoint-lijst

Het opgeven van de grootte van een kolom in een SharePoint-lijst


De breedte van de lijstkolom van een worden automatisch door SharePoint ingesteld wanneer een pagina wordt weergegeven. Handmatig aan te passen de breedte van de lijstkolom van een kan worden bereikt met behulp van SharePoint Designer de lijst converteren naar een XSLT-gegevensweergave. Een gegevensweergave XSLT is een uitstekende SPD-functie die u toelaat om het aanpassen van het formaat en de structuur van SharePoint-inhoud en objecten. Nadat u een lijst hebt geconverteerd, kunt u de look en feel van de lijst, met inbegrip van aanpassing van de kolombreedte manipuleren.

Instructies

1

Open de SharePoint Designer. In het Menu bestand, klik op 'Open Site' en navigeer naar waar uw lijst webonderdeel bestaat. Als alternatief, SharePoint Designer rechtstreeks openen vanuit uw browser via de site waar de lijst webonderdeel bestaat, door te klikken op het Menu bestand en optie "Bewerken met SharePoint Designer". Deze optie werkt alleen als u volledige controle met een site hebt.

2

Klik met de rechtermuisknop op de lijst webonderdeel en selecteer "Omzetten naar XSLT-gegevensweergave" in het snelmenu.

3

Plaats de cursor op de rechterrand van de kolom die u aanpassen wilt totdat u de verschillende richtingen pijl ziet. Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep de kolom naar rechts om uit te breiden en aan de linkerzijde om te krimpen. Plaats de cursor op de rechterrand van de kolom die u aanpassen wilt totdat u de verschillende richtingen pijl ziet. Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep de kolom naar rechts om uit te breiden en aan de linkerzijde om te krimpen.