Het op afstand instellen van TVersity

TVersity is een gratis softwareprogramma waarmee u media-inhoud stroomsgewijs verzenden vanaf uw computer thuis of via het Internet kunt. Opzetten van de software duurt slechts een paar minuten. Met een beetje creativiteit, kunt u ook instellen TVersity op afstand. Met behulp van installatie op afstand, nemen u volledige controle over uw computer thuis of op kantoor vanaf een externe locatie. Dit proces vergt software van derden.

Instructies

1

Download en installeer Extern bureaublad software naar uw computer thuis of op kantoor. Voorbeelden van remote desktop software zijn GoToMyPC, Team Viewer, PCAnywhere en Mikogo. Bij de meeste van de softwareprogramma's mag u een vrije proef voor het betalen van een vergoeding.

2

Open het programma extern bureaublad op uw computer. Als er geen software-pictogram op het bureaublad van uw computer, opent u het programma door te klikken op de Windows "Start" knop. Selecteer "Programma's" om het programma te zoeken.

3

Voltooi de wizard setup van remote desktop. Tijdens het configuratieproces maakt u een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze gebruikersnaam en dit wachtwoord kunt u toegang tot het bureaublad van uw computer op afstand.

4

Download en installeer de remote desktop software op uw computer van de externe locatie (indien van toepassing). Dit moet het hetzelfde softwareprogramma dat is geïnstalleerd op een andere computer in stap 1. Afhankelijk van de softwareprogramma dat u gebruikt, kan een tweede softwaredownload niet worden verlangd. In plaats daarvan vindt u een website-adres voor toegang tot het softwareprogramma.

5

Open het programma externe desktop op de computer van de externe locatie. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang tot uw computer thuis het bureaublad. Zodra u bent ingelogd, een live weergave van uw andere computer desktop verschijnt, alsof het uw eigen computerDesktop.

6

Open uw thuiscomputer internetbrowser. Dit gebeurt vanaf uw externe locatie.

7

Bezoek de Website van TVersity (www.tversity.com). Klik op de "Download" link voor het downloaden van de software van de TVersity op uw computer thuis. Wanneer het downloaden voltooid is, verschijnt er een TVersity-pictogram op het bureaublad van uw computer.

8

Dubbelklik op het pictogram van de TVersity vanaf uw computer thuis het bureaublad. Voltooi de wizard setup om het installatieproces te voltooien.