Het ontwerpen van logo's in Photoshop

Adobe Photoshop is een computerprogramma voor software die worden gebruikt voor het bewerken en ontwerpen van afbeeldingen, foto's en logo's. Het kan ook worden gebruikt als een logo schepper. Photoshop is ontworpen voor beginners en is een vrij eenvoudig programma om te gebruiken. Dus, zowat iedereen die een computer kunt navigeren kunt ontwerpen hun eigen logo met behulp van Photoshop. En zodra het logo is ontworpen, Photoshop kan gebruikers toevoegen van effecten en het scherpen.

Instructies

1

Uitvoeren van "Adobe Photoshop" en open een nieuw bestand.

2

Selecteer het gereedschap van de vorm die u wenst te maken van de Photoshop-gereedschapset. Dit zal de eerste laag in het palet Lagen zal, en de eerste shape die u maakt de achtergrond van uw logo.

3

Selecteer het gereedschap "Type" en tekst toevoegen. Tekst kan bestaan uit om het even wat uit de naam van uw bedrijf naar een pakkende slogan. Nu, gewoon typen wat u wilt zeggen. De tekst is de tweede laag in het palet.

4

De lagen samenvoegen. Zodra uw achtergrondshape door de shape en tekst voltooid zijn, moet u u ze kunt samenvoegen. Dit kan worden bereikt door uw cursor naar het menu 'Lagen' te slepen en te selecteren "Merge Visible." Het palet bestaat nu uit één laag, de achtergrond.

5

Naam van de laag met de rechtermuisknop op en selecteer "Laag uit achtergrond." Zodra de laag is benoemd, klikt u op "OK" in het dialoogvenster.

6

Stijl van uw logo door te klikken op het menu "Layer" en kiezen "Layer Style." Kies uit het menu "Stijl", "Schuine kant en reliëf" aan de slag. Met de "Structuur" instellingen kunt instellen van de schuine kant en reliëf aan uw gewenste look.

7

Arcering toevoegen aan het logo door te klikken op de "Shading"-instellingen. Deze instellingen helpen u kunt het logo helderder, donkerder of zelfs zwart-wit.

8

Gebruik maken van andere opties zoals "Contour" en "Textuur." Door te scrollen en te klikken op deze opties, kunt u de schaal, de diepte, de grootte en het bereik van uw logo, waardoor het de exacte look en feel die u wenst.

Tips & waarschuwingen

  • Druk op de knop "Opslaan" regelmatig om ervoor te zorgen dat u uw werk niet verloren.
  • Verschillende concepten van het logo opslaan op uw harde schijf, geven u de mogelijkheid van wijziging van het zonder verlies van het origineel.