Het ontvangen van geschenken

Het ontvangen van geschenken


Veel bedrijven hun goederen en diensten te bevorderen door het aanbieden van gratis geschenken aan degenen die eerst op de loting om te profiteren van deze promoties. De meest efficiënte manier om deze promoties is door te zoeken online. Uw succes hangt grotendeels af van wat je zoekt en timing omdat de meeste bedrijven alleen deze giveaways voor een beperkte tijd bieden.

Instructies

1

Bezoek Totallyfreestuff.com om te zoeken naar het type van gift die u zoekt. Bevestig dat de regio juist is voordat u de zoekactie start. De 'Regio'-instelling is in de top-midden gedeelte van de pagina. Als de regio niet correct is, kunt u het wijzigen door het selecteren van de regio die u wilt bekijken van de drop-down lijst. Verfijn uw zoekopdracht door de zoekcategorie selecteren in de lijst met categorieën aan de linkerkant van de pagina. Deze categorieën hebben betrekking op alle soorten gratis geschenken zoals audio cd's en tapes, baby en kind, boeken, kinderen, computers en elektronica, levensmiddelen, sieraden en zelfs MP3s. bladeren de lijst van gratis giveaways die momenteel worden aangeboden. Als u het item niet vinden zoekt u, kunt u blijven controleren om te zien als een nieuwe promoties worden toegevoegd. Als u op zoek bent naar een specifiek product, probeer het bezoeken van de website van de fabrikant.

2

Kijk op Bestfreestuffonline.com te vinden gratis cadeaus voor iedereen in de familie. Als je eenmaal aan de belangrijkste pagina, u kunt kiezen uit de categorieën zoals "Gratis voor moeder," "Gratis voor papa," "Free for Kids" en zelfs "huisdier Stuff". U kunt na het selecteren van uw categorie, blader door de lijst van gratis giveaways en volg de stappen om uw vrije gift.

3

Ontvang gratis monsters en andere promotionele artikelen door naar Freestuff.com te gaan. Van deze website, kunt u kiezen uit gratis coupons, gratis geschenk kaarten, geschenken en gratis monsters. Selecteer de categorie die u wilt surfen vanaf de bovenkant van de pagina en volg de richtlijnen om uw gratis monsters en geschenken.