Het ontvangen van een faxbericht via een Printer van de broer MFC-420CN

Het ontvangen van een faxbericht via een Printer van de broer MFC-420CN


De Brother MFC-420CN is een 6-in-1 kleur Inkjet multifunctionele centrum. Deze printer is ontworpen voor thuis of thuis kantoor en kunt u afdrukken, kopiƫren, scannen en faxen. De Brother MFC-420CN kunt verzenden en ontvangen van zowel in kleur als in zwart-wit faxberichten met haar interne 14.4 Kbps faxmodem. Onder optimale omstandigheden, kan de broer MFC-420CN ontvangen ongeveer 10 pagina's per minuut. U kunt gemakkelijk het ontvangen van faxberichten op de broer MFC-420CN wijzigen door de instellingen via het hoofdmenu.

Instructies

1

Sluit de telefoon draad aan de achterkant van de broer MFC-420CN. Er zijn twee beschikbare ingangen voor de telefoon draad. U wilt koppelen de draad op de ingang die heet "Lijn." Sluit het andere uiteinde van het telefoonsnoer aan op een telefoonaansluiting.

2

Druk op de 'Fax'-knop op de voorkant van de broer MFC-420CN. Het licht zal groen worden. Druk op de knop "Menu/Set" op de voorzijde van de broer MFC-420CN. Gebruik de omhoog en de pijl-omlaag en selecteer "Faxen alleen." Druk op de knop "Menu/Set" en druk op de toets "Stop/Exit".

3

Zorg ervoor dat er papier in de Brother MFC-420CN.

4

Een fax verzenden naar de Brother MFC-420CN. Met behulp van een andere faxmachine, kies het telefoonnummer die is gekoppeld aan het vaste telefoonnummer dat is gekoppeld aan de broer MFC-420CN. De Brother MFC-420CN automatisch pak de telefoon en de fax ontvangt.