Het ontvangen van de telefoonberichten Via het Internet

Het ontvangen van de telefoonberichten Via het Internet


Met behulp van het Internet te ontvangen en verzenden van de telefoonberichten en gesprekken is een handige manier voor het bijhouden van contacten en vrienden. Telefonische online diensten en VoIP (Voice over Internet Protocol) kunnen gebruikers SMS-berichten verzenden, berichten ontvangen, maken en telefoongesprekken ontvangen van overal in de wereld. Telefoonberichten op het Internet ontvangen duurt niet lang en kan niet kost iets helemaal niet, zoals sommige telefonische online diensten beschikbaar volledig zijn gratis.

Instructies

Aan de slag

1

Openen van de computer standaard internetbrowser (zoals Internet Explorer of Mozilla Firefox). Blader naar een bekende online telefoon-servicebedrijf, zoals Skype (skype.com), Google Voice (google.com/voice) of Vonage (vonage.com).

2

Blader door de verschillende online telefoon services die beschikbaar zijn. Functies omvatten tekstoverseinen, telefoongesprekken, video-conferencing. Vind de meest geschikte dienst voor uw behoeften.

3

Kies het Internet telefoon dienst die bij u past best en schrijf u in voor de service met behulp van de gids op het scherm rechtstreeks op de officiƫle website.

4

Kies uw online telefoonnummer of voer uw eigen, als de optie beschikbaar is.

5

Log in op de telefonische online service die u hebt geregistreerd voor het gebruik van de gebruikersnaam en het wachtwoord u geregistreerd bij.

6

Uw nieuwe online telefoonnummer of adres delen met uw familie en vrienden via uw nieuwe berichtensysteem, computer de microfoon, of door het verstrekken van de gegevens met uw contacten in persoon of met behulp van sociale netwerken.

7

De telefonische online service gebruiken door in te loggen om berichten te controleren en te versturen of te telefoneren.

Tips & waarschuwingen

  • Verschillende Internet telefoondiensten controleren voordat u kiest een om een service die voldoet aan al uw eigen behoeften te vinden.