Het milieu Pros & tegens van het gebruik van computertechnologie

Het milieu Pros & tegens van het gebruik van computertechnologie


Technologie omvat zowel voor- en nadelen. In de afgelopen 200 jaar, technologie zich heeft ontwikkeld door sprongen en grenzen---dikwijls bevorderen zo snel dat relatief weinig dacht dat is gestoken door potentiële gevolgen. Één slachtoffer is geweest van het milieu. Met computers in de voorhoede van de technologische race is het belangrijk om vragen met betrekking tot de milieu voors en tegens van het gebruik van computertechnologie.

Digitale informatie

Een van de belangrijkste voordelen die computers bieden is een digitale verschuiving. Once upon a time, was alles geschreven in fysieke documentindeling. Hierdoor ontstond een sterke afhankelijkheid op papier. Vandaag, is de verschuiving veranderd naar een virtueel medium, waar papier wordt steeds minder en minder kritisch voor dagelijkse taken. Ontbossing problemen hebben veroorzaakt aanzienlijke problemen wereldwijd, veranderen van klimaten en habitats, evenals het veroorzaakt veel soorten worden bedreigd of uitgestorven ga allemaal samen.

Minder elektriciteit

Naarmate computertechnologie betere, kleinere en geïntegreerd in andere soorten software, wordt het stroomverbruik kritisch. De meerderheid van de wereldbevolking macht vloeit voort uit fossiele brandstoffen, die toen verbrand, de milieu-gerelateerde gezondheid schade. Gebruik van fossiele brandstoffen wordt ook verdacht als één van de grootste bijdragen aan de opwarming van de aarde---een fenomeen dat geleid een plotselinge verschuiving in wereldwijde temperaturen tot heeft. Hoewel het feit dat computers macht helemaal vereisen een negatieve factor, naarmate technologie vordert is, vereisen computers steeds minder elektriciteit.

Elektronisch afval

Een groot probleem met computers---alsmede andere elektronische apparaten---geweest met elektronisch afval, of e-afval. Wanneer mensen worden gedaan met computerhardware, gooien ze over het algemeen het met het huisvuil, waar het vaak op stortplaatsen belandt. Downside aan dit is dat sommige afvalstoffen, specifiek kathodestraalbuizen, wordt beschouwd als schadelijk. De Environmental Protection Agency zet weer enorme inspanning in de bescherming van het milieu van e-afval.

Berichten

Een indirecte voordeel dat computers en uiteindelijk, het Internet is ontstaan, is verbinding. Het Internet is een uitstekende uitlaatklep voor menselijke netwerken geworden. Berichten, zowel goed als slecht, kunnen zijn wijdverspreid. Een positieve voordeel is de mogelijkheid om het bewustzijn over milieukwesties--of globale opwarming van de aarde of vervuiling problemen.