Het maken van Video-effecten

Het maken van Video-effecten


Video-effecten zijn speciale digitale effecten die worden toegevoegd aan een videoclip op uw computer die niet konden worden toegevoegd ergens anders. Video-effecten kunnen zijn dat iets zo groot als een groen scherm waar u een kunstmatige achtergrond achter staan, of het kan iets eenvoudigs als het maken van een kleurenfilm eruit als een zwart-wit film. Er zijn een aantal video-effecten kun je in een video clip.

Instructies

1

Start Windows Movie Maker (als om wat voor reden dat u uw kopie verwijderd is er een downloadlink in de middelen). Druk op "CTRL + i" en het gebruik van het venster dat opent om te zoeken naar de videoclip die u wilt maken van de effecten binnen.

2

Wacht tot Windows Movie Maker om uw bestand te importeren, en als dat zo is, sleept u het bestand naar de tijdlijn onder aan het venster. Klik met de rechtermuisknop uw videobestand en selecteer "Video-effecten." Een venster zal openen aanbieding alle de video-effecten die u aan uw clip toevoegen kunt. Wanneer u u wilt toevoegen vinden of testen, klikt u op het eenmaal en klik vervolgens op de "toevoegen >>" knop. Als u het verkeerde gewoon tikken daarop in de rechterkant van het venster en klik op de "<< verwijderen" knop. Wanneer u een die u wilt gebruiken of test hebt gevonden, klikt u op 'OK'. Het zal dan dat video-effect toevoegen aan uw video clip. U kunt maximaal zes effecten op een video clip toevoegen.

3

Afwerking toe te voegen om het even welk laatste effecten u wilt gebruiken met uw videoclip en klik op "bestand > filmbestand opslaan." In het volgende scherm klikt op "My Computer" en vervolgens op de knop "Volgende".

4

Toewijzen uw film een naam en een meer specifieke locatie worden opgeslagen en klik op de knop "Volgende". Klik op "Volgende" op het volgende scherm verlaten van de instellingen, zoals ze zijn en het beginnen zal te slaan uw filmbestand.

5

Wacht tot u klaar bent met het opslaan van uw film. Het zal gebeuren wanneer het verschijnt het bericht "Klik op Voltooien om film te spelen." Op dat moment, u kunt afsluiten van het programma, en u zal video-effecten voor uw film hebt gemaakt.