Het maken van macro's downloaden van Real Time-gegevens naar Excel

Het maken van macro's downloaden van Real Time-gegevens naar Excel


Excel-macro's kunnen u automatiseren taken om te besparen u tijd en energie. Macro's kunnen herhalen tijdrovende taken en doen ze in seconden. Microsoft Excel eenvoudiger macro. U kunt macro's maken met behulp van de macro-opname. Hiermee kunt u uw acties opnemen als u de taken uitvoeren. Zodra de macro is opgenomen, kunt u de macro uitvoert wanneer u die taak opnieuw wordt uitgevoerd moet. Dit kan handig zijn als u wilt zien van de gegevens in real time. In plaats van het openen van een internetsessie, kunt u het uitvoeren van uw macro om het resultaat meteen bekijken.

Instructies

1

Excel 2007 openen en selecteer een leeg werkblad. Selecteer het tabblad 'Developer'. Als het tabblad Ontwikkelaars niet wordt weergegeven, activeren door het selecteren de "Office" knop en selecteer "Opties voor Excel." Op de "Populair" knop, sortie naar de premieaffaire voor "Toon tabblad Ontwikkelaars op het lint." Klik op 'OK'.

2

Klik op "Record Macro." Typ de naam van een macro in het veld "Macro-naam". De "Store Macro In" drop-down lijst omzetten in "Persoonlijke macrowerkmap." Typ een korte beschrijving van wat de macro zal doen in het veld "Beschrijving". Klik op 'OK'.

3

Klik op het tabblad "Gegevens" en selecteer "Web." Typ in het adresveld, de website die u zal de real-time gegevens ophalen. Klik op "Go". De website bladeren en zoek de real time-gegevens. Zoek de gele pijl en klik op. Selecteer "Importeren." Het dialoogvenster gegevens importeren verschijnt.

4

Selecteer 'Nieuw werkblad' in de optie voor "Waar wilt u de gegevens plaatsen?" Klik op 'OK'. Stoppen met het opnemen van de macro door te klikken op het tabblad 'Developer' en selecteer de "Opname stoppen" knop.

5

Test de macro door te klikken op een nieuw werkblad en selecteer het "macro's" knop op de 'Developer' tab. Selecteer uw macro in de lijst en klik op "Uitvoeren". De macro geeft als resultaat de real time-gegevens van de website.