Het maken van een opstartdiskette voor Windows 98 SE

Het maken van een opstartdiskette voor Windows 98 SE


Windows 98 Tweede editie is een besturingssysteem dat is uitgebracht in 1999 als een upgrade met meer functies en correcties voor de originele Windows 98. Het omvatte upgrades naar verschillende softwaretoepassingen, zoals Internet Explorer en Windows Media Player en verschillende beveiligingsonderdelen. Een opstartdiskette kunt u toegang krijgen tot de harde schijf iets mis zou gaan met het besturingssysteem. Als u geen toegang de harde schijf tot, kunt u de opstartdiskette voor opstarten van het systeem en het verlenen van MS-DOS-opdrachten om te proberen het probleem op te lossen.

Instructies

1

Download de gratis software van Windows 98 boot schijf te maken.

2

Dubbelklik op het bestand dat u gedownload en wachten op een MS-DOS-venster moet worden weergegeven. Het eruit als een klein zwart venster met witte tekst in.

3

Plaats uw diskettestation in uw diskettestation, ook bekend als de "A" drive. Wanneer het MS-DOS-venster verschijnt, zal het vragen u in welk station u wilt maken van de opstartdiskette. Druk op de "A" toets en het zal vragen bent u zeker dat u wilt maken van de schijf. Maken van de opstartdiskette zal wissen wat nog op de diskette. Druk op de "Y"-toets om te bevestigen dat u wilt maken van de opstartdiskette.

4

Wachten voor MS-DOS te maken van de opstartdiskette voor Windows 98 Tweede editie. Het MS-DOS-venster wordt gesloten als het klaar is. Ook weet je het proces voltooid omdat het licht onder het diskettestation wordt uitgeschakeld, wat betekent dat de schijf niet langer in gebruik is.