Het maken van aangepaste foutpagina 's

Een foutpagina, ook bekend als een "404 foutpagina," is een pagina die op uw website verschijnt wanneer gebruikers uiteindelijk ergens die niet meer bestaat of misschien nooit bestaan. Er zijn typische, "saai" 404 error pagina's, maar u kunt uw eigen aangepaste foutpagina te maken voor uw website. Zodra u de foutenpagina in uw HTML-web-pagina software of door het schrijven van de HTML-code zelf hebt gemaakt, vervolgens uploaden naar uw server en maak je het klaar voor gebruik.

Instructies

1

Maak uw aangepaste foutpagina. Uw aangepaste foutpagina kan worden wat je zou willen het--grappig, grillig of verontschuldigend. Maak de 404-pagina in HTML-en/of CSS-code of gebruik van de website ontwerpsoftware zoals Adobe Dreamweaver of Microsoft Expression Studio.

2

Sla uw nieuwe foutpagina als "404.html". Opslaan in een map of een gebied op uw computer waar u het later te uploaden naar uw website kunt vinden.

3

Log in op uw hosting site en zoek het .htaccess bestand. Het moet in de hoofdmap van uw website, dat wil zeggen, "http://www.yourwebsitename.com/.htaccess. & quot;

4

Het .htaccess bestand naar de computer downloaden of openen als uw website heeft bewerkingsmogelijkheden. Als u het gedownload naar de computer, opent u het in een tekstverwerkingsprogramma zoals Kladblok.

5

Voeg de regel "ErrorDocument 404 http://www.yourwebsitename.com/404.html" aan het document.

6

Sla het .htaccess bestand en upload het terug naar uw site (als gedownload).

7

Uploaden van uw webpagina "404.html" naar uw domein, houden het in de hoofdmap van uw site, bijvoorbeeld, "http://www.yourwebsitename.com/404.html. & quot;

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik de 404. html-pagina een link naar uw belangrijkste web-pagina. De meeste mensen beĆ«indigen omhoog op een 404-fout-pagina omdat ze verkeerd waren, zodat u willen ervoor zorgen dat u hen doorverwijzen naar uw eigenlijke site.
  • Zie de Smashing Magazine's "404 foutpagina's: Reloaded" website voor voorbeelden van leuke en creatieve error pagina's uit een verscheidenheid van websites (zie bronnen).