Het kiezen van de beste CPU voor videobewerking

De technologie die nodig is om uit te voeren professionele video-editing afgenomen in prijs tot een punt waar de gemiddelde computergebruikers veroorloven kunnen de software en centrale verwerkingseenheden of CPU's, die zijn vereist voor het bewerken van video in het huis. Als je gaat voor het bewerken van video's op uw personal computer, moet u om te kiezen van de beste CPU om te installeren. Hoewel niet-geoptimaliseerde CPU's nog steeds kundig voor verrichten sommige video-editing zitten zal, zullen ze niet zo reageren of nauwkeurig als computerprocessors die zijn ontworpen voor het verwerken van de taak.

Het kiezen van een merk van de CPU

De keuze van een CPU merk was ooit vooral een persoonlijke voorkeur op basis van ervaring. Dan, op 17 november 2008, Intel begon de uitrol van haar nieuwe kerngezin van computerprocessoren met de introductie van de Core i7, en nieuwe deuren geopend voor video-editors die willen hun zwaarste projecten lopen door hun huiscomputers. De core i3, i5 en i7 processors hebben meerdere CPU-cores en ontwikkelde Intel Hyper-Threading-technologie, waarmee ze uit te voeren aanzienlijk meer parallelle processen dan oudere computerchips aankon. Als u van plan bent te voeren batch videobewerking, de i7 processor specifiek ontworpen ter ondersteuning van deze taak.

Plukken van de CPU-snelheid

Als u gewoon wilt bewerken familievideo's en dagelijkse videobewerking parallel met andere computing taken niet worden uitgevoerd, zal dan een standaard computerprocessor die u op de plank kopen kunt beheren de tasking op bevredigende wijze. Als je gaat om uit te voeren van een aanzienlijke hoeveelheid video-editing, hoewel, het kiezen van een CPU met een snelheid van 3,0 GHz of sneller zal ervoor zorgen dat uw beeldbewerkingsoftware niet onderbreken of niet als het complexe taken verwerkt.

Kies een Single of Dual Core CPU

Multicore-technologie heeft bijna zorgen te maken over de CPU-snelheid overbodig gemaakt. De processor van een computer met meerdere cores is kundig voor stormloop programma's parallel met bijna het dubbele van het efficiƫntie tarief van single core-computers. Intels Core i7 CPU is een eenheid van de multicore-processors ontworpen om batch videobewerking taken tijdens het gebruik van andere computerprogramma's op hetzelfde moment zonder verlies van kwaliteit. Met ingang van 2010 investeert AMD ook in het verstrekken van computerprocessoren met als vele kernen zoals het past in elke CPU in reactie op de verbeteringen dat Intel heeft gemaakt met haar core-chipsets.

32-bits versus 64-bits Processors

Vele malen consumenten niet goed nagaan of een CPU een 32-bits of 64-bits processor is. De 64-bits processors zijn kunnen voeren wiskunde gebaseerde bewerkingen sneller dan de 32-bits CPU's; echter zij mogelijk niet compatibel met alle van de softwareprogramma's die u er plezier aan. De snelheid van beide processors kunnen equivalent als beide processors enkele kernpopulatie ontwerpen zijn.

Hyper-Threading

Hyper-Threading is een term gebruikt om de Intel-technologie waarmee elke core, of verwerkingseenheid, binnen een CPU tegelijkertijd moeten werken op meerdere toepassingsthreads. Dit kan de efficiƫntie van Intel CPU's aanzienlijk opvoeren als zij zware video batch bewerken, taken op uw computer uit te voeren. Hyper-Threading is beschikbaar op Intels 2010 Core-processors, met inbegrip van de i3, i5 en i7 lijnen.