Het invoegen van een MP4-Video op WordPress

Video's zijn een opvallende en dynamische manier om uw lezers aandacht te krijgen. WordPress ondersteunt de bestandsindeling MP4 voor ingesloten video's. Hebt u op uw eigen website host geïnstalleerd WordPress zal dan u al de mogelijkheid tot het uploaden van bestanden van 2MB of minder. Als u van een vrije WordPress.com-blog gebruikmaakt zal u wilt aanschaffen en installeren van de upgrade VideoPress voordat u MP4-bestanden op uw blog kunt.

Instructies

1

Klik op het pictogram "Video toevoegen" boven de werkbalk van de post-editor. Het pictogram wordt gevormd als een filmstrip. Zodra het pictogram wordt geklikt zal de "Toevoegen Video" dialoogvenster verschijnen.

2

Selecteer of u wilt uploaden van uw video vanaf uw computer of het insluiten van een URL. Klik op "Bestanden selecteren" om te bladeren in uw lokale mappen als u wilt uploaden. Het venster niet sluiten totdat de upload voltooid is. Als u een koppeling maakt een online video bron plak de URL in het veld "Videourl". Als alles klaar is, klikt u op "Invoegen in Post".

3

Klik op de knop 'Voorvertoning' om te zien hoe de video op uw blogpost zal kijken. Zorg ervoor dat de speler correct functioneert. Zodra u alle inhoud die u nodig hebt aan uw post hebt toegevoegd klik je op "Publiceren."