Het invoegen van een Facebook Link in WordPress

De manieren om een Facebook link invoegen in een Wordpress website zijn talrijk. Dan gewoon te typen en het invoegen van een tekstlink, zijn veel plugins, knoppen en badges beschikbaar. U kunt doorbladeren en selecteren van Facebook plugins van uw administratieve dashboard om te zien wat de third-party ontwikkelaars te bieden hebben. Bent u geen ervaren met WordPress plugins, kunt ook u plugins, badges en knoppen rechtstreeks van Facebook. U kunt configureren op de webpagina van Facebook, bekijken, en deze vervolgens plakken in uw WordPress website.

Instructies

Invoegen van een Facebook-Badge

1

Log in op uw Facebook-account. Navigeer naar de pagina van Facebook Badges.

2

Selecteer een profiel Badge te tonen uw Facebook profiel, met een link op uw website. Onder "Kies toe te voegen van de badge, waar" Klik op "Overige". Klik vervolgens op "Edit deze badge" om aan te geven welke informatie u wilt opnemen in de badge. Klik op "Opslaan".

3

Selecteer een foto-Badge te tonen van een of meer van uw recente Facebook foto's met een link naar je Facebook-profiel. Selecteer de verticale of horizontale lay-out voor de badge, evenals het aantal foto's die u weergeven wilt.

4

Selecteer een pagina-Badge ter bevordering van uw Facebook-pagina. Klik op "Edit deze badge" om de lay-out en welke informatie u wilt opnemen in de badge te bewerken.

5

Selecteer een Badge zoals ter bevordering van een Facebook-pagina, met inbegrip van uw eigen. Selecteer de pagina die u wilt promoten in het drop-down menu.

6

Markeer de code voor uw badge wanneer u tevreden met uw selectie bent. Kopieer het door op "Ctrl" en "C" op uw toetsenbord.

Sociale knoppen invoegen

7

Log in op uw Facebook-account. Ga dan naar de Badges van de Facebook-pagina.

8

Klik op "Get onze sociale plugins" aan de onderkant van de pagina.

9

Selecteer het type knop die u wilt uit de opties onder "Plugins" aan de linkerkant van de pagina. Deze omvatten "Activity Feed," "Comments," "Facepile."

10

Ontwerp uw knop met behulp van de opties. De preview zal veranderen als u toevoegen of functies uit uw knop verwijderen.

11

Markeer de code wanneer u klaar bent. Druk vervolgens op "Ctrl" en "C" op uw toetsenbord om deze te kopiƫren.

Invoegen, koppelingen in WordPress

12

Log in op je WordPress-website met behulp van uw Administrator-account.

13

De koppeling, de badge of de knop toevoegen aan een blogpost of pagina door te klikken op de koppeling "Bewerken" voor die pagina. Selecteer de "HTML" tab. plaats de cursor waar u de koppeling, badge of knop te zijn. Druk vervolgens op "Ctrl" en "V" te plakken. Klik vervolgens op 'Update'.

14

De koppeling, badge of knop toevoegen aan de zijbalk van uw website zodat het verschijnt op elke pagina door te klikken op de link "Widgets" in het dashboard. Klik op de "Tekst" widget in het midden van de pagina. Sleep deze vervolgens naar uw zijbalk. Klik op de pijl aan de bovenkant van de widget. Plak uw programmacode in de widget door op "Ctrl" en "V" op uw toetsenbord. Klik op "Opslaan".

15

Raadpleeg de documentatie van uw wordpressthema om te zien hoe u de koppeling op elke blogpost kunt invoegen. Instructies kunnen variƫren afhankelijk van het thema dat u gebruikt. U wellicht bewerken WordPress systeembestanden om dit te doen.