Het invoegen van een afbeelding in een HTML E-mail met behulp van PHP

Het invoegen van een afbeelding in een HTML E-mail met behulp van PHP


Moderne websites wenden vaak PHP in hun server-side-ontwikkeling. De taal is ontworpen voor het web en integreert naadloos met HTML. PHP biedt een gevarieerde set van functies te realiseren van bijna elke programmering concept. De mogelijkheid om e-mail van rechtstreeks vanuit een PHP script opent vele deuren voor de functionaliteit van de website. Terwijl deze techniek vaak gebruikt wordt om alleen tekst e-mail te verzenden, is het ook mogelijk om e-mail geformatteerd met HTML. De functies die beschikbaar zijn met HTML maken het mogelijk afbeeldingen in te voegen in de PHP-mail.

Instructies

1

Open een PHP-document. Aangezien programmeertalen alle tekst-gebaseerde zijn, kunt u een willekeurige teksteditor, zoals Notepad van Vensters.

2

Beginnen de PHP-code met "<? php" (Let op dat de citaten niet in de werkelijke programmacode opgenomen worden).

3

Maak een variabele definitie waarin het lichaam van de e-mail die u verzendt met behulp van PHP. Schrijf de naam van een variabele, gevolgd door de inhoud. Bijvoorbeeld, "$email =" Dear John, Bedankt voor uw reactie. Hier is de follow-up van e-mail met meer details.'; ". Blijven schrijven van de e-mail binnen deze variabelen declareren.

4

HTML-codes naar de e-mail-indeling gebruiken als u wenst te maken van een HTML e-mail. Als u een afbeelding in de e-mail, de HTML-tag "< img >" te gebruiken. Voeg de juiste syntaxis voor de verwijzing naar deze afbeelding en gebruik van een afbeelding die al naar de webserver geĆ¼pload. Bijvoorbeeld "< img src ="http://website/picture.jpg"/ >". Dit wordt een afbeelding ingevoegd in de e-mail van de bestandslocatie van een op het web.

5

De PHP "mail()"-instructie om te voltooien van het algoritme van e-mail maken. (Zie referentie) type "mail ("en vervolgens het e-mailadres van de ontvanger. Typ een komma gevolgd door de onderwerpregel voor de e-mail. Typ nog een komma en vervolgens de variabele verklaring voor de e-mail, "$email" als u die variabele naam hebt gekozen. Einde de "mail()" verklaring met een haakje sluiten en een puntkomma.

6

Einde van de PHP-code met "? >". Een HTML e-mail is nu geformatteerd voor levering, met een ingevoegde afbeelding.