Het instellen van Telnet

Telnet is een online netwerk systeem die u toelaat om toegang tot externe computers. Na het configureren van uw IP-adres, zal u zitten kundig voor inloggen op de Telnet-server en toegang tot meerdere computers in uw netwerk instellen. Als u Windows Vista gebruikt, zal u zitten kundig voor ingebouwde verbinding met extern bureaublad gebruiken om toegang tot een externe computer.

Instructies

Installeren, instellen en uitvoeren van Telnet

1

De Telnet server-toepassing te downloaden. Bezoek Sofotex.com om te bekijken van andere Telnet-downloadopties. De meeste van deze programma's zijn freeware en kan worden gedownload naar de Windows- en Mac-computers.

2

Installeer de Telnet-toepassing. Uittreksel naar de archief en stormloop naar de vijl install.exe. Dit zal het installeren van de Telnet-host op uw computer; moet u wellicht uw computer om het programma setup opnieuw te starten.

3

Het uitvoeren van Telnet. U moet Voer uw IP-adres bij de MS-DOS-prompt naar volledige installatie en uw sessie starten.

Gebruik verbinding met extern bureaublad (Windows Vista)

4

Meld u aan bij de verbinding met extern bureaublad. Klik op "Start", "Programma's" "Accessoires" en selecteer "Verbinding met extern bureaublad."

5

Typ de naam van de computer die u wilt instellen voor een externe verbinding met de Computer: veld.

6

Verbinding met het netwerk. Selecteer "Connect" aan de onderkant van het venster te lanceren de externe verbinding.

BWMR2

Tips & waarschuwingen

  • De Telnet- of verbinding met extern bureaublad vensters sluiten, zal uw verbinding uitschakelen
  • Zorg ervoor dat u antivirus en anti-spyware programma's uitvoert op uw computer wanneer u verbinding maakt met het Internet en externe computers.