Het instellen van Media Player 11Windows Vista en XP gebruikers kunnen genieten van een vernieuwde interface en geavanceerde functies met Windows Media Player 11. De speler zal vragen om informatie bij eerste gebruik. Een eenmalige configuratiewizard zal een paar opties instellen en kunt u definiƫren van privacy-instellingen en andere voorkeuren. De wizard scant uw PC harde schijf en maak een mediabibliotheek van uw audio- en video-bestanden.

Instructies

1

Klik op "Start" om het Windows-menu te openen.

2

Typ "Windows Media Player" en druk op "Enter" als u Uitzicht gebruikt. Anders, klik op "Alle programma's" en selecteer "Windows MediaPlayer." Een setup-wizard wordt geopend.

3

Klik op "Aangepaste instellingen" en klik vervolgens op "Next." Het "Selecteer Privacy-opties" venster wordt geopend. Klik op "Privacy Statement" als u wilt lezen van de privacyverklaring.

4

Klik op "privacyopties" en plaats een vinkje naast de opties die u wilt gebruiken. Opties omvatten "Save bestands- en URL-geschiedenis in Media Player" en "muziekbestanden bijwerken door mediagegevens ophaalt vanaf het Internet." Klik op "Next" om door te gaan.

5

Klik op "Make Windows Mediaplayer 11 de standaard music and video speler" als u wilt dat mediabestanden om deze speler te gebruiken wanneer u ze opent. Klik anders op "Kies de bestandstypen die Windows Mediaplayer 11 zal spelen." De wizard zal toestaan u om te kiezen van de bestandstypen die u wilt koppelen aan de speler.

6

Klik op "Volgende" als de "Kies een Online Store"-venster wilt weergeven. Media Player bevat online winkels waar u mediabestanden kunt kopen. Als u wilt instellen een on line opslaan, klik op "Urge" en volg de instellingsaanwijzingen op. Anders klikt u op "Niet instellen een winkel nu." Klik op "Next." De wizard zal scannen uw zwaar toer voor mediabestanden en weergeven van uw mediabibliotheek.

Tips & waarschuwingen

  • Na het instellen van Windows Media Player 11, kunt u altijd uw instellingen later wijzigen. Als u niet de privacyverklaring leest wanneer u de speler instellen, kunt u het online bekijken (zie bronnen).